Phuu..

Vilken dag eftermiddagen spenderades ute i det härliga vädret och nu har jag asat fram allt skräp som ska slängas imorgon jisses blir nog 3 vänder med bilen minst :) Det var riktigt härligt att vara ute i det fina vädret och man får en försmak av våren :))
Ikväll blir det soffläge för hela slanten och när barnen krupit till kojs vankas det biffar med klyftisar och tomatsås en klassiker hehe och goooott!! Blir till o kolla på lets dance och sen soova .Skulle ju varit ledig hela helgen men en arbetskamrat ville byta så jag kommer jobba söndag kväll och i gengäld blir jag ledig nästa lörd :) ett bra byte tycker jag hehe ..
Hm Meia kom precis med fiskmatburken och visade mig ghhaaaa fiskmat över hela golvet tack för kaffet liksom dammsugaren är verkligen min bästa kompis och innan ni tänker något vill jag bara meddela att den burken står i ett skåp med barnspärr på!! Men det hindrar inte Meia hon lyckas mad allt hon vill basta:))
Känns som det är rätt läge att slänga henne i säng nu innan vårt hem förvandlas till ett slagfält!!
Ha en trevlig kväll puss

Godmorgon kära bloggvänner:)

Äntligen fredag och en ledig helg framför sig:))))
Meia börjar bli bättre och jag själv sämre mutter.... Nu är det jag som hostar o snörvlar :) Men hellre det än att den lilla busan ska behöva dras med sin hosta mer nu och jag är ju inte jättedålig heller värre om jag vore en karl;)
Denna helgen ska vi få ordning på allt skräp vi samlat på oss och åka iväg o slänga röja o få fint ute hehe Det har stått sen vi flyttade in .På lördag ska vi till Sussie med familj ska bli skoj
Annars bjuder livet på en rätt lugn ledig hemmamyshelg och jisses vad skönt det ska bli!!
nä see ya laters alla nyllen ska hämta upp en liten donna som hojtar på mig VILL INTE SOOOOVA!!
puss o trevlig helg!!

Fortfarande hemma ...

Meia leia är fortfarande sjuk förkyld , hostig o feber som grädde på moset just nu vilar hon middag eller försöker iallafall hon hostar hela tiden stackarn:( beslut e taget att hon får bli hemma imorgon med.
Jahopp så hon och jag lullar mest runt här hemma jag städar och hon stökar hehe måste säga att det är rätt långtråkigt minsann finns ju inte så mycket att ta sig för heller och jag orkar inte med något större projekt just nu.
funderar på o frosta av frysen men fan vad trist liksom :) jaja får väl rulla tummarna ett tag till eller nått see ya!!!!

Hmm

Att ställa fram en stor burk med pärlor åt barnen BAD IDEA!! Ilar till dammsugaren suck....

Vab idag ingen!!

jahopp då var det dax igen suck lillfisen meia är sjuk ... förkyld så det heter duga hostig och snuvig som attans så det e bara till o snällt bli hemma och ta hand om henne . Max ska få gå på dagis då han verkar ha klarat sig ,egentligen skulle han varit där 0630 men känns liiiite taskigt o väcka honom för det så 8.30 får han gå iväg :)
Dagen igår blev inte värst trevlig och mysig barnen verkar inte tåla varandra för tillfället och Meia är inte sen på o vässa klorna o ge sig på maxeman hon både river nyper och biter honom så fort hon får chansen stackars max har rivsår överallt:( .Man försöker ju hålla koll men det finns ju alltid tillfälle när man inte är med o dååå passar hon på busan så gårdagen blev fylld med kiv bråk och skrik härligt!!
Jahopp idag får de va ifrån varandra en del så förhoppningsvis ska de kunna hålla sams hehe.
nä har inget mer o tillägga just nu så take care ....

Ledig idag!

Efter en mastig jobbhelg har jag ledigt idag¨och ska mysa med kidsen tyvärr är vädergudarna inte med oss så vi får väl hitt på innegrejor att pyssla med,. det börjar spira lite vårkänslor här och skulle få va kul o ut o greja i trädgården lite men det är så jäkla blött så det får vänta:)
Inne tänkte jag ta ett nytt ryck med o pyssla hemmet i ordning har liksom inte fått en tavla upp än hehe och det ekar lite tomt på inredningsidan fortfarande sen har jag tänk lite målning i hall oxå men det är inte lätt o få till det med små barn ska ni veta så vi får se när det lyckas.... vårat sovrum behöver oxå lite ompyssling men jag har så jäkla svårt o bestämma mig hur vi ska ha det så ge mig gärna några coola tips;)
Ikväll ska Kent hjälpa Camilla med family att flytta till deras drömhus ska bli spännande o få se det irl och inte bara utsidan de otaliga ggr vi kikat förbi på våra promenader hehe. Är så glad för deras skull.
Det närmar sig lite ledigt för min del oxå har tagit fl 3 v nu i mars så jag o barnen ska åka på turne till alla våra vänner och familj "längtar"  Allra först står dock en helg utan barn för min del åker ner till helsingborg någon dag inna barnen det är verkligen inte helt fel om man säger så...
nä nu får jag väl ta tag i dagen och lilla Meia (max sover som en gris hehe)och så får vi gosa på..
puss på er och snart e det fredag igen haha

Meia har klämt sig...

Meia har klämt fingrarna och har mycket ont snyft .... nja egentligen har hon målat och fått röd färg på fingertopparna :) men själv är hon mycket upprörd och har sååå ont .. mamma har fått blåsa många ggr hehe

Magiskt!!

Det är en konspiration på gång mot mig!! De 2 ljuvliga ungarna har gaddat ihop sig och bestämt sig för att inte låta mamma få sova en enda minut extra på morgonen gha nä här vaknas det friskt och med full energinivå redan 06 på morgnarna , BÅDA 2 kör  stenhårt väcka mamma kampanj och speciellt då man är ledig som i dag tycker de att tidigt är den bästa melodi. Jag är måttligt road och försöker med allt för o få inhalera 10 koppar kaffe och få barnen att ligga o mysa i soffan under tiden haha det funkar dåligt i skrivande stund står det 2 barn här o river och sliter i mig och varandra under höga utrop om det ena efter det andra .däremellan bråkas det med varandra friskt för att sen beklaga sig för mig . jisses kl är ju knappt 07 hur ska detta sluta ........
Jaja det är äntligen fredag och ikväll blir det taco mys och trevligt besök Barnens kusin Lina och ev hennes kille Johan hälsar på skoj skoj och barnen avgudar dom:)förhoppningsvis glömmer de av sin konspiration mot mamma då hehe.
Helgen kommer mest innehålla jobb för mig och Kent får roa barnen .. suck längtar efter en lugn o skön helg där man bara får slappa !
nä nu får jag försöka hitta ett annat ställe för mitt kaffe för här går det inte så bra:) få se... kan man låsa in sig på toa?? skämt o sido ska ta itu med o sysselsätta de små änglarna eller nått:)
puss på er!

Halva veckan gått...

Onsdag och nedräkning för helg som då innehåller alldelas för mycket jobb för min del men är iallafall led på fred:)
Annars går livet sin gilla gång här och det mesta flyter på dock har vårat hem slammat igen och beghöver sig en rejäl storstädning:( Det märks tydligt att jag har börjat jobba igen hehe då det är en massa saker som inte blir gjort nåja vi har fått damma av städschemat här hemma och ska nu följa det PUNKT.
Idag är jag ledig och har mina 2 huliganer hemma hoppas vädret tinar upp lite så vi kan vara ute nån h för annars kommer både jag o barnen bli knas :)
Max har dessutom spelförbud ... efter att han försvann för mamma igår och det visat sig att han varit och lekt på en parkering här nedanför så blev det 3 x direkt och indraget spel i en vecka, ibland så bara försvinner förståndet för de små och en katt var ju mer lockande än att tänka på farliga bilar :)) Jaja vi fick noga prata igenom med honom och han verkar ha fattat:) (tills nästa gång förståndet glöms bort iallafall)
nä nu är Meia riktigt ilsken på mig här då lilla sessan naturligtvis ska ha 150% uppmärksamhet på henne så see ya :)

Måndag igen!!

Jamen nu är det Måndag igen och som vanligt gick helgen i rasande fart zoooom liksom.
Fred tog vi bilen o for ner till Helsingborg Vi skulle ha hälsat på Håkan o Monika men vi var så trötta så vi ställde in o slappade hos mamas i stället..Lörd först till väla o handlade presenter för kvällens kalas sedan till Wille med familj vilken succe Max var överlycklig att träffa Wille och det var som om inte en dag hade gått hehe så härligt och se dem i full action igen och nu får det verkligen inte gå så långt emellan de får träffas .
Kvällen bjöd på kalas hos brorsan och minstingen i familjen blev 8 år som vanligt bjöds det på massa goer mat och dryck så det blev en lyckad kväll,Meia krachade i sin matstol kl 22 så då for vi hemåt till mams sov som grisar till 08.30 igår och hann därefetr med ett besök till Ingeborg en av mina gamla goa arbetskamrater km förbi för fika vid 13 var det så dags att fara hemåt igen och kvällen igår avslutades med en film och trötta som vi var blev det en tidig kväll i säng snaaark.
Idag stundar jobb i kväll och barnen på dagis i efm håll alla era tummar för en hel vecka med friska!! barn ;)
Meia hostar oroväckande så alla tummar behövs:)
Nä kram på er och hoppas vi får mycket vårkänsla i veckan

Håll i er nu!!!!

När jag kom hem från jobbet idag så fick jag gissa var vår lilla tjej låg o sov någonstans jag gissade hm FEEL


image129

Lilla gumman då .......

Max har fått spunk....

Alltså grabben som är mästare på att sova på morgnarna har nu i flera dagar förvånat och plågat sina förädrar med osedvanligt tidigt uppstigande .... Kl 05.30 smyger han in till oss och kryper ner gäääsp,
Han ägnar sig där åt diverse väckningstest som host snörvel peta mamma i sidan och suckar högt hehe.
Jag kan intyga att det är not skoj alls !!!! Jaja det är ju bara till o kliva upp och gilla läget eller nåt. Kan ju tillägga att han är förkyld nu och hostar en hel massa så det rättar nog till sig såsmåningom hoppas jag:)
Meia e oxå förkyld och pendlar mellan febern under dagen gha ena stunden feberfri nästa feber suck får se om hon är feberfri i dag eller om Kent får kallas hem för vab för nu ska banne mig jag jobba BASTA.
Fan vad man längtar efter våren nu och då förhoppningsvis ungar som håller sig betydligt mer friska för nu känns det verkligen som om vi fastnat i vabträsket ordentligt suck.
I helgen är det meningen att vi ska åka ner till Helsingborg och träffa nära och kära så jag hoppas verkligen att de är  friska innan dess !
Nä nu hör jag lilltjejen ligga o sjunga uppe i sin säng så jag får gå o pyssla om henne lite.

 Puss på er allesammans.....

Godmorning!

Tjahopp då var det måndag och ny vecka, veckan börjar strålande med en liten sjuk tjej här hemma vabbar idag IGEN! Nåja nu går det ingen större nöd på gumman utan hon är feberfri idag och hon har inte krupphostat inatt så förhoppningsvis är det bara idag hon får bli hemma.
Helgen har bjudit på en massa händelser trots att det varit jobbehelg Ifred blev det hemmamys, i lörd  Först jobb sen hem till Christer och Lillian med halva släkten där det var fullt drag med mycket karaeoke livat och skoj .
Kom i säng vid 02.30 och en anings kaos med Meia som fick krupphosta och en ledsen Max som ville fortsätta va uppe och kolla film haha. Det blev inte mycket sömn för  mig så efter jobb kraschade jag någon h i sängen tills Kent kom hem med barnen.. de hade varit på badhuset med Sussie o co sen lite käk på Mc Meia hade ju feber så hon fick hoppa över badet vilket hon tyckte var rätt surt .
Ida blir det rätt lugnt tror jag ...ev en runda till Ullared i efm får se lite hur Meia mår först men jag är i stort av kläder då det mesta här blivit för stort och snålheten säger att jag inte vill lägga ner nån förmögenhet på kläder just nu, planen är att forts ner en del till  Tja lite shopping är ju aldrig fel;)
Nä see ya och snart är det fredag igen:)

trött tjej!


Godmorgon kära bloggvänner:)

Jahopp äntligen fredag brukar jag ju skriva och visst me like fred fast just denna helgen är det mest jobb som hägrar :( Har inget emot jobb men det är i ärlighetens namn helgerna som suger mest när man vill umgås med familjen och hitta på lite skoj saker .... Jaja ikväll blir det iallafall mys o letsdance på schemat och lite god tacos mums.
Annars så har vi repat oss från sjukor och hoppas vi får vara friska ett tag nu peppar peppar (jag fick ju en sväng till nu i veckan suck )
En rolig sak som hänt är att jag o mamsen fyller jämt iår och har bestämt oss för o skippa fest och i stället åka till Turkiet 1 v i maj Barnen får hänga med men Kent blir hemma, första gången vi är i från varandra så länge fast jag tror han kommer att ha det rätt skönt hemma solokvist oxå hehe . Det ska iallafall bli så gött o sola bada och äta gott och bara mysa med barnen vi har beställlt allinclusive så det är bara o njuta:)))
Nä see ya laters alle ska fixa frukost tii busarna och ta itu med dagen pussimage117

Bildbombning:)

image116

Maskerad på dagis


Ja just det...

Meia har fått en ny hobby...image114

Att prova kläder hmmmm....

godkväll i stugorna

Jahopp åter i arbete efter en helvetesvecka av magåkommor skönt o få jobba igen fast jag är ruggigt trött nu hehe helgen har varit händelserik med både kalas och fest ,kalaset föll verkligen lilla Meia i smaken med fina presenter och nära o kära med i firandet :) Hon är den mest härliga ungen att ge prsenter till för hon jublar av lycka inför precis allt hon får om det så vore ett par strumpor så lägger hon upp ett jubel goa tjej :)))
Festandet var det jag som gick på i Lörd hemma hos Nell ett helt gäng tossiga tjejer samlade på ett ställe det är aldrig fel:) Tyvärr så var jag långt ifrån i form då mig kropp ballat ur o begåvat mig med ruggigt omysiga äggrapar hua så jag höll mig väldigt på min kant för o skona de andra stackarna ,samtidigt ville jag inte missa festligheterna liksom men kvällen blev väldigt lugn för min del 23.30 drog jag mej hemåt när de andra drog till Harrys. Jag säger bara nästa gång då jäv.... ;)'

image112

Meia med nya dockan skrållan

image113

Max som darth vader med lillmeia som fans

Godermorgon ..

Eller ska jag skriva godmiddag hehe har varit vaken sen 04.30 suck vaknade och som vanligt när det ska hända grejer så kan jag inte somna om så nu har jag städat fixat och börjat greja med tårtor till Lillans kalas som ska gå av staplen idag En av fördelarna med att stiga upp så här tidigt är att man får en lång stund för sig själv njuter av tystnaden och av att få inta kaffet i lugn och ro vilket är gudomligt skönt hehe.
Magsjukan är nu peppar peppar borta och Meia har sovit gott inatt utan kräk jippie:))) så skönt för henne att slippa det eländet och skönt för oss att slippa upp o sanera mitt i natten lilla gumman har varit såå tapper och hållt humöret uppe trots allt.
Ikväll e det tänkt att jag ska på partaj hos Nell ska bli jättekul får bara försööka ta en rejäl vila idag så jag inte somnar mitt i första ÖLEN :))
Förresten måste bara få inflika att jag fortsätter sakta men säkert att gå ner i vikt trots brist på promenader och ordentligt ätande skönt att det går på rätt håll och nu ska jag fortsätta kämpa på och förhoppningsvis så kan jag komma ut o röra på mig igen nu när det återgår till det normala friska läget här hemma .
Har ju inte varit o vägt mig på 2 v så jag vet inte riktigt hur mycket och det dröjer ända tills nästa tisd innan jag kommer iväg igen då jag jobbar kväll nu på tisd, men då SKA det vara ett rejält skutt ner på vågen heja heja mig HEHE.

Phuu..

Vilken konstig magsjuka vi har dragits med sen i Lördag först Meia efter 3 dagar Kent.. Jag vet inte om jag är magsjuk precis men varit rätt sänkt o trött några dagar Meia har kräkts 6 nätter på raken bara 1 g o sen inge mer ghaa.. Nu dock verkar det peppar peppar vara på väg o vända sakta sakta och vi ser ljuset i tunnlen Max har än så länge klarat sig och är i dag utsläppt ur hemmet för första gg på flera dagar hehe och som tur är så snöar det härligt här nu så han myser gött så alla ni hå¨åååååll tummarna för oss kram

RSS 2.0