Sådär ja....

Nu är det städat :))))
Nu ska det  "bara" piffas till oxå



Nä nu väntar käk o melodifestival puss

Nu är det dax:))

Detta "lilla" rum ska röjas ur och förvandlas till ett studio 54 disco :))



För om 1 månad ska här bli 70-talsfest skoooj:)))
Känns som vi har en del o göra haha:)

Dagens barn måste bli Max igen.... Igår låg maxeman i hög feber hela dagen och rörde sig inte ur fläcken på hela dagen... Han vet dock hur man mjölkar ur det mesta ur denna situation så det som viskades fram i soffan var .. E man sjuk får man nog dricka oboy.. E man sjuk måste man få glass... e man sjuk så ... tja ni fattar :) Droppen var nog när vi skulle tända lampan inne på toaletten åt honom för e man sjuk tja...  Lillplutten fick såklart både glass o annat men tända lampan det fick han faktiskt göra själv haha....
Nähni vi har o göra så vi hööörs o ha en go lördag puss

Oh my...

VAD TRÖTT JAG  ÄR!!!!
Igår skulle jag gått med jobbet på Harrys och haft en trevlig afton , men istället fick jag jobba pga av diverse omständigheter... Så är det ibland ... Men nu känner man att det tar ut sin rätt att man jobbat mycket och jag är dundertrött idag:((( Tur att man är ledig i helgen :)))

Dagens barn hmmm  få se nu vad väljer jag haha.. finns ju en hel uppsjö av små härliga upptåg ,tror jag tar en som hände redan när vi bodde första månaden i Vallåkra .... Vi höll på o måla o renovera för fullt så Maxeman skulle väl hjälpa oss eller något hmmm... Iallafall så fick han tag på färg o roller och målade precis heeela spishällen sådär härligt vit
Duktig var han oxå för han höll sig till hällen och inte en fläck missade han hahahah:))
Tja thats dagen och hoppas ni får en härlig fredag Puss


Den här godingen...


Har vi nu beställt :))
Denna sak ska förhoppningsvis värma vårat hus och dra ner våra värmekostnader i massor:) Så snart kan ni komma o hälsa på utan o frysa haha:)
Kram

Dagens...

Dagen barn hittade vi här i morse alldeles tysta och helt inne i tvn :))


Godingar!!!

Godermorgon...

Jahopp halva veckan gått och så är det snart fredag tjoho;))
Varit full rulle några dar nu igen men det är bara skönt för då närmar sig våren fortare ju:)
vi är i stort sett färdiga med toaletten här nere ska bara lullulla lite först innan jag lägger ut bilder hehe

Dagens barn blir att lilla Meialeia byter kläder här hemma typ 15 ggr per dag och oftast så får hon till det väldigt snyggt :))
Maxeman och kläder e en annan femma däremot, att få på han dem och att få han o ha dem på en hel dag är ett master jobb haha:) Sen om han ska vara med o köpa sina kläder tja INGET duger till honom .
nä puss o vi hörs.

Dagens..

Eller nattens hmm.... 03,30 manövrerade barnen mig ur sängen :(( Sen dess har jag varit vaken suck...
Till råga på allt ska jag in o jobba extra idag heela dan jag kommer va en zooombie zzzzz
puss

Dagens...

Kom på en grej och det är att våra goa ugnar har en rackans massa egenheter för sig varje dag.
Måste ju bara föreviga det på något vis så varför inte här:))
Så en grej om dagen bjuder jag på....

Meiagumman ska ALLTID ha byxor och strumpor när hon sover även om hon har nattlinne:))
Maxemannen ska ALLTID prova o se ooom man kan få sova hos mams o paps :))
puss

Godmorgon

Nu sover ni allt va:))
En annan är uppe med tuppen och ska om en stund halka iväg till jobbet :(( Vädergudarna spelar mig spratt och mer snö har givetvis fallit inatt... Jag som Skåning och som inte haft körkort såå länge har hitills sluppit o köra  när det är sånt väglag ,men idag blir det då premiär ... Blir till o köra luuugnt!!
De senaste dagarna har det rådit rätt så febril rensning i det lindberska hemmet .. mycket har slängts rensat bort och sorteras om , än är vi då inte färdiga men på god väg :) Man kunde ju tro att man rensat o så när vi flyttat men icke så nicke finns hur mycket grejs soom helst ghaaaa,, Ska bli skönr sen iallafall och förhoppningsvis har vi bättre koll på grejorna hehe..
Vårat projekt här nere tog ny fart igår oxå så nu ligger  det klinkers på plats ,fogas ska det göras idag tjoho :))
Imorgon så ska toan köpas och sättas på plats... Ska bli väldigt skönt o ha 2 toaletter igen ;))


Här kommer det nya golvet på plats.

I våran rensningsiver så upptäckte vi att lillmannen har ruggit dåligt med kläder som passa så det bidde till o shoppa lie nytt till honom
bla



T-shirt - Svart/iron man

T-shirt - Ljusrosa
Ja oxå lite till dåra ... så nu ska väl grabben slippa på i för små kläder haha:)
Nä nu var det slut vi synes puss

aloha..

Vaknade tidigt idag och en kopp java senare rätt pigg faktiskt;)
är ledig idag me skööönt ...
Gårdagen bjöd på badbesök  med kidsen mycket uppskattat och grabben börjar få kläm på det där med o simma... Vi ska försöka göra det till en regelbunden vana o åka o bada 1 g i veckan för både vi o kidsen gillar det:)
Annars så händer det inte mycket må jag säga ,projektet här nere står still vi är för laaata ju;) Skulle lägga golv igår men icke sa nicke .... Idag blir det nytt försök haha;)
Just det vår lilla madam går på avvänjning av vällingen och nu är det cirkus 2 dygn sen hon fick en dos , inte helt nöjd är hon men det funkar tjoho:) Hm kanske därför hon är så rackarns ilsker om dagarna ...
jaja lite om vad som händer .. int mycket i know ..
see ya

Vad nu då??

Vad tror ni vi hittar på??

Jamen så det kan bli ;) Igång med lite nytt igen ...
Annars då ? Varit lite frånvarande och haft fullt upp i några dagar ... En runda till Ljungkile har vi varit. Farmor har fått njuta av kidsens sällskap i några dagar och vi har hmm mest slöat hehe.
Kom hem i Lördags .Igår blev det fart på oss med målning av kök och hantag på plats ;) Inte en dag för tidigt eller?
Ja oxå det nya projektet då förstås!!

Idag blir det jobbelijobb igen och så en runda på nya projektet dårå innan dess .Här ska målas ......

Oki thats it!! Puss på er

Mannen har skapat med barnen...

Nu har vi fått våran alldeles egen snögubbe haha Med snopp och allt;)

söötis


Hmm undrar vad det är tänkt att han gör ...
visst är de duktiga mohahahaha
puss

Igår hade vi myskväll:))



goungar i sina älskade puffar:)

Massor med levande ljus överallt  love it ;)

Kvällen avslutades med Maxeman i våran säng och snack läänge.. Det är nog ibland det mysigaste som finns o bara få ligga o prata med grabbsingen många goa funderingar har han ,en del skratt får man och så blir man överaskad varje gång hur mycket som rör sig i huvudet på honom gokille:)) 
Inatt nångång har även lilla loppan krupit ner haha trångt värre men ack så mysigt:))
Ha en skön dag nu stundar jobbet puss

Hej hopp

Har lite bloggtorka .. Vet inte riktigt vad jag ska skriva om ,saker står liksom lite still här hemma ... Ingen renovering ,ingen vår ,inget nyskapande händer här ..
Längtar till sool o vår och bättre tider ...
Är ledig idag och ska mest greja o städa ,här stökas ner fortare än man hinner med ju kidsen läs Meia röjer ut allt på microröda sekunder ghaaa...
Kecke ska till arbetsförmedlingen stackarn ,O så ska lillan till bvc ... ja just det besiktiga bilen ska vi oxå hm sa jag ledig idag???
äh va faaan jag går o börjar...
see ya


Idag

Blir det pulka backen!!
Kram

Godmorgon

Härliga fredag idag och kvällen bjuder på mys med familjen gutt gutt:) Ska strax halka iväg till jobbet i detta snölandskap;) Härligt med så mycket snööö det är vi inte bortskämda med ju!!
Händer väldigt lite annars vi står still med renoverandet och softar runt mest ... Kidsen stormar på som vanligt och är inne i en rätt harmonisk period.De håller hyfsat sams och det är så roligt o se dem leka ihop för omväxlings skull;)
Maxeman var på 5½års kontroll igår och blev mycket väl godkänd .... Stoora killen nu ju ,nästa gång blir det till skoldoktorn ghaaa vad tiden går!!
Meiagumman har blivit en riktig pratmaskin hon tjötar på med blixtens hastighet ,och har svar på precis allt . När hon sen inte vill lyssna så är standardsvaret va?? Slutat med blöjan på dagtid har hon oxå gjort förrutom på dagis där hon av någon anledning får för sig o göra nr 2 i tid o otid hehe knastöös.
Nähäni dax o dra  ha en skön helg nu och kör lugnt puss


hej hopp

Här händer det då inte mycket suck:((
Ledig och hemma med kidsen ,Maxeman hostar o snyser dock ingen feber så om allt går så blir det dagis för kidsen imorgon.... Kent jobbar sin sista dag idag känns konstigt men inget o göra åt det int!!
Jag skrotar mest runt servar kids, städar, plockar ,tvättar och har bakat grötbullar mumma;))
Är vääldigt trött på denna vinter nu vill ut o feja i trädgården och lapa vårsol ju!!
Nä som sagt väldigt dött här hemma ill be back later!!
Kraam

Sjukt var det här...

Nu var det massemans tur, hostar o snorar och är sååå hängig;(  Han brukar inte klaga men idag var han för ynklig stackarn... Jaja bara till o ställa in alles med bvc och dagis o vara hemma o mysa med bägge kidsen:)
Själv e man ju inte kry än heller utan jag hostar nätterna igenom bläää ,nåja inte fel o va hemma o försöka kurera sig...
puss på er och hoppas ni har en bra dag

Jahopp

Då var det måndag morgon igen ... Efter en härlig helg med massa mys och vääldigt mycket slappande ;)
Detta har varit en av de lugnaste skönaste helger jag haft på vääldigt länge och besöket i helsingborg var kanon.
det enda trista nu är att förkylningen sitter som berg i kroppen och jag snorar hostar konstant ghaaa jäkligt jobbigt ju!!
Nåja ska till jobb idag men det blir möte för hela slanten så det är lugnt;)
Annars är denna vecka relativ lugn och mitt nya schema börjar idag gutte ...
Mannen har varit igång lite i helgen oxå så nu börjar det sista i köket komma sig på plats han har satt igen ovan fläkten och spacklat o donat blir kanonfint´!!
Känns rätt konstigt för vi börjar verkligen bli klara nu , det återstår bara några småsaker så är den renovering vi åtagit oss helt klar och inga nya projekt inplanerade , vad ska vi nu hitta på liksom haha;)Vi har ju sagt att vi inte ska gå på något mer nu utan vänta ett bra tag innan vi går vidare med resten... Jaja snart nog kommer våren och då blir det trägård för hela slanten så det är bara o ladda upp batterierna ;)
Nähä ni go vänner en skön måndag önskar jag er så seees vi:)
Kram

RSS 2.0