Godmornings till er alla!!

Min vana trogen sitter jag här arla tidigt och intar kaffet (märks det att jag inte kan va utan det:)
Ska strax dra iväg till jobbet suck är så in i vassen trött på det måste finna ut något annat att göra!
Kent den lilla lyckosten är ledig i dag och ska ha barnen på dagis så han får lyxa runt här hemma o mysa men det är han värd!!
Längtar tills helgen massor nu vi ska ju iväg en sväng och eventuellt ska jag på bio lörd kväll oxå så det känns som det kan bli en kanonis helg:)
Annars händer det väl inte så mycket just nu men det e rätt skönt faktiskt då våra liv har varit allt annat än stilsammt den senaste tiden hehe så nu njuter vi av lite lugn o ro:))
nääääää nu måste jag köra till jobbet
höres

Shoppa möbler!

280575-62
Den här sängen vill jag ha!!!

tjabbadabba

Tis idag och jag sitter här o intar mitt dagliga kaffe och njuter av tystnaden:))) Båda barnen sover och Kent jobbar gött e det.
Måste alldeles strax dra upp dem o gå ivag till dagis och sen ska jag på massage ljuvligt för den onda ryggen.
Igår skrev vi kontrakt på huset och det avlöpte alldeles kanon nu e det bara besiktningen som ska göras den 12 sept innan vi ropar hej ordentligt.
Annars så ska jag njuta av att vara ledig idag och barnen ska va på dagis men är verkligen inte bortskämd med att få tid för sig själv hehe så det ska bli så skönt, fast efter nån timme så längtar man väl igen hihi.
Meia har återhämtat sig från feber och annat så nu håller vi tummarna för att hon o Max håller sig friska ett tag.
Längtar till fred oxå o en tur till Värnamo det ska bli jätteskoj,vi skulle gärna flyttat idag hehe men mne snart nock så:)))
Nä en slurk java till och ett bloss o så väcka huliganerna.
ha det gott i dag allesammans!!!!!

godmorgon!

Här sitter man o gäspar igen :)
Endast jag e vaken inget ovanligt hehe.
Gårdagen blev lite mer äventyrlig än vi önskat då vi åkte till distriktsläkarmottagningen med Meia efter att ha pratat med sjukvårdsupplysningen.
Hom har en svullnad på foten troligt insektsbett men det e 3 gg på kort tid hon haft det och med tanke på febern vill man inte chansa ,så nu blir det penicillin 3 ggr om dan i 10 dgar, alla ni som varit där vet vilket helvete det e o få dem o ta det.
Jaja idag blir det städning av ett megastökigt hem och jobb för mig i efm blä!!
Imorgon e det dax o skriva kontrakt KUL!! Efteråt vill de nya ägarna kika hur vi har det därav städningen hehe
Nä nu vaknar den ena efter den andra här så nu får jag väl ta tag i dagen
Kramar på er alla!!!!!!!!!!!!!!!

Tjena!

Nu var det ett tag sen och man har haft fullt upp o lite till:)
Inskolning jobb o annat har varit temat i veckan och just nu så vabbar jag för Meia givet efter att man börjat på dagis så blir man sjuk ju.
Var på bjuvsfestivalen igår kväll och det började iallafall trevligt med mams Helen och Robin Barnens kusin.Karusell o diverse gott stog på agendan och allt avlöpte väl tills strax innan hemgång då lilla donnan börjar kräkas så där fint
där alla sitter o äter hehe (deras timing är osviklig)
Nåja vi styr kosan hemåt och hon kräks väl lite till men sen e det bra som tur e !Väl hemma så tempas hon o jajamensan feber suck, man blir inte populär i mitt jobb om man vabbar en helgmorgon men vad tusan Kent jobbar natt och jag lämnar inte barnen till barnvakt om de e sjuka!
Idag har tjejen hög feber och snoret forsar:( till saken hör att hon inte brukar va sjuk så gnället ekar här i huset och hon e så ledsen stackarn.
Kvällens kräftskiva får ställas in och det får bli hemmamys för hela slanten.
Någon som kan tipsa om en bra film man kan hyra och näää INGEN skräckfilm hehe.
nä återgår till att torka snor o trösta lilltjeja
höres!!

budgivning klar!!

Oj och jösses nu e budgivningen över och vi är glada chockade och har firat med champange här hemma:)))det gick över förväntan bra och nu känns det jätteskönt all oro och anspänning släppte idag.
Nu ska vi skriva kontrakt osv sen e vi på väg till värnamo på riktigt liksom känns gött.
Tack för alla hållna tummar och over and out för idag
Krrraaaaaaammm

hej hopp alla moronpigga!

Jahopp sitter man här igen på morgonkvisten och gäspar
Meia e en morgonpigg rackare vaknar gärna vid 0630 tiden och oftast e det jag som förbarmar mig över henne o krälar mig ur sängen de där andra killarna e rätt sega o få upp på morgonen speciellt då Kent:))
Ska strax iväg till dagis med Meia får se om det bara blir lämning idag då hon älskar ju redan dagis massor haha o goa fröknar verkar hon ha fått oxå känns skönt! Lite konstigt kännns det dock o skola in henne nu när vi strax ska flytta
till värnamo men vi måste ju liksom jobba fram tills dess hehe.
Budgivningen på huset fortsätter idag men i ärlighetens namn så e vi redan jättenöjda:)) och det som eventuellt komma skall e en ren bonus.
Hoppas att allt e klart idag dock för man vet ju aldrig.
Annars Max e mycket bättre och febern har gått ner så vi får se om vi kan hitta på något med honom idag.
nä ska väl snart väcka de 2 och kicka igång lite dag här hemma
see ya

Sjuk Max.

Seg dag idag med en liten kille som har feber och e helt däckad här!
Typiskt när de börjar på dagis igen tar inte lång tid innan första sjukdagen e här ,tycker så synd om honom och så e man alltid lite orolig oxå:)
Meia verkar än så länge helt opåverkad så vi får se om hon klarar sig.
Annars så har vi haft en riktig seglördag inte gjort mycket alls e så sega efter all rusch sista tiden så vi orkar knappt röra oss hehe.
Annars e det vallåkraträff här i helgen så det burnas o körs rundor som galningar här röken ligger tung över husen det kommer o lukta bränt gummi här i minst en vecka haha...
Vi var ute en sväng igår kväll med Totta o co och kollade på tokdårarna:)
Nä kryper tebax till soffan och ryggläge
pussar på er alla

jahopp!!

Nu dras väntan ut över helgen och budgivningen återupptas på månd aaargh en hel helg av väntan skitjobbigt ju!Men men vi har redan fått bra bud tycker vi så det e skönt iallafall;))
Funderar på om vi inte ska dra iväg till ljungby iallafall och hälsa på fölk får se!
nä nu får jag gå igång med käket
see yaa!

Nervööööst!!

Idag har vi en ruskigt nervös dag framför oss och vad tusan ska man hitt på för o få tiden o gå??
Budgivning drar förhoppningsvis igång idag om nu någon vill ha huset:))
Meia e på dagis till kl 12 själv idag var en jätteglad tjej som gick iväg idag med Pappa hon älskar redan dagis hehe inga ledsna miner där inte;)
Max tjötar sig redan blå för att han vill hitta på något jisses den ugnen e rastlös så det förslår!!
Nä säger det igen håll era tummar för oss att det går bra idag:)))
och vi får återgå till att bita på naglarna här hemma hu
p&k på er alla

Hemma igen!

Vi har ju varit förvisade från hemmet sen kl 2 men nu e vi hemma igen,
visningen verkar ha gått bra många som speciellt gillade uterummet och utsikten osv... Några stycken som e intresserade och ytterligare några som ger besked imorgon så nu återstår det för oss en olidlig väntan phu!
Som tur e har vi inköpt ett nytt spel för o slå ihjäl tiden med tombraiders nya.
Eftermiddagen spenderades på busfabriken i hbg och även max kompis Ville med lillasyster o mamma dök upp där som en överraskning skoj!!
Fast Totta ,Villes mamma blev lite panikslagen först då hon inte insett att stället e enormt stort och fyllt av klätterställningar som speciellt Lisa snabbt rymde upp i haha. Nåja det blev en riktigt trevlig om något svettig eftermiddag
:)
Nä nu ska de 2 busfröna i säng så vi vuxna kan börja spela muahaha
puss på er allesammans

Visning!

Idag e det så dax! Den stora visningen närmar sig med stormsteg kl 1500 vandrar det folk in i vårt hus för o kika om det kan vara något för dem:))
Vi har 17 st intressenter här idag en som vi vet e intresserad var här i tisd så alla goa vänner håll tummarna för oss de närmaste dagarna e ni snälla :))
Återkommer med en första rapport ikväll.
kramar på er alla från oss alla!

hej på er!!

Hej o tjena!
Onsd idag jag e ledig o barnens dagis e stängt Kent sover efter att ha jobbat natt.Givetvis efter en solig o fin helg så regnar det idag hehe så nu klättrar barnen på väggarna och bättrar på mitt gråa hår med diverse skrik o bråk,vem har myntat ordet syskonkärlek?????
Funderar på att fly fältet men barnen o åka till busfabriken vi får se... har egentligen för mycket annat att göra.
Annars så flyter det på rätt skapligt här hemma o just nu försöker vi bara hålla fin ordning och städ i skick här hemmma , vilket inte e lätt med 2 busungar minsann.
Imorgon e den stora visningen på g mellan 15-18...17 st e anmälda än så länge känns bra o vi hoppas huset ska falla många i smaken ,börjar bli smått nervös o pirrig nu fick gärna va över helt o hållet och vi var på plats i småland:))))
Ingen som kan spola fram tiden snälla!!
nä får agera ringdomare till barnen här
höres:)

Tjenamoss allesammans!

Jahopp då sitter man återigen här med en morgonpigg liten tjej så när man äntligen e ledig så får man skutta ur sängen ändå snark,
Annars har helgen inneburit jobb jobb o ja JOBB....men idag så har man iallafall ledigt o ska bara jobba imorgon på hela veckan så det ska bli gött.
Meia ska börja inskolas idag mjukstart på en hel timme hehe
tänk att hon blivit en såstor tjej redan tiden går galet fort:((
Jaja tror inte att vi får några problem med henne hon älskar o va med max på dagis!!
Huset går oxå framåt har bara några småsaker kvar o göra tex ska Allt skräp slängas på tippen idag o så ska vi laga en tapet som meia roat sig med busan!!
Själv ska jag på massage kl 13 jädrars vad gött det ska bli och välbehövligt!!
Sen kan hända det blir en del shopping oxå aldrig fel.
nä lillan river hemmet vi höres tja!

Nu är huset ute!!

http://www.hemnet.se/a.asp?id=3743481&q=1&s=4

godmorgon!

Hej o hopp här kommer en rapport från det lindbergska hemmet!!
Jag jobbar massor och Kent jobbar på i hemmet hehe vi har onyo eld i baken då mäklaren ringde igår och vill lägga en första visning redan på TORSDAG aaaaaaargh. Så det vi skulle ha hunnit på 14 dagar får vi nu klämma in på 5 dagar,,,,
Tydligen e det redan flera som ringt på¨huset och är intresserade o då har huset inte kommit ut på hemnet än
jisses,spännande det här!!! det ska tydligen försöka läggas ut nu i helgen men än så är det inte där jobbigt o vänta e det.
Igår hade vi jättetrevligt besök av Håkan Monika och Vincent.. en riktigt trevlig kväll hade vi ,de är dock ledsna på oss som ska flytta iväg men som vi sa vi kommer att träffas ändå ju!!:)
Idag så blir det pyssel i hemmet en handels runda sen bär det iväg o jobba för mig 1330-2100 fan vad det suger!!!
men nu e det sista tunga helgen för mig för efter inskolningen av Meia så går jag ner till 75% ska bli så skönt!!!
Ha en trevlig helg på er alla så hörs vi Kramisar

Hej gott folk!

Här e det segt som tuggummi idag e för varm o slö för att orka göra något vettigt ,ska iväg o jobba i efm så om inget annat kommer man igång då!
Kent har gjort ett schema för allt som ska göras innan visningen och imorgon går vi igång först ut e trägårdsrensning
tur man jobbar hela dan haha, nä men det e rätt skönt att vi delar upp det lite varje dag så det inte blir så maffigt ,enda problemet e att han har missat vilodagarna hmpfh så nu lär vi få jobba galet 2 v till bha.
Väntar på att mäklaren ska höra av sig o visa upp ett färdigt prospekt på huset spännande värre!!!!
Tänkte lägga ut ett kollage på före bilder här så man kan jämföra kan va kul o se den hela förändringen med egna ögon liksom.
nää nu återintar jag soffan o slöar en h till innan mannen kommer hem för avlösning
kramar på er från ett soligt Vallåkra

hajsan

Nu var det ett tag sen och det beror helt enkelt på att vi har haft fullt upp!!
Jag har jobbat och Kent har fixat och fejat inför fotograferingen på huset.
Nu äntligen får vi ett litet andrum för idag e korten tagna och förhoppningen e att det kommer ut på hemnet på fred o Sönd e det i tidningen sen dröjar det ca 1 v ,10 dagar tills visningen är och vi kommer ha fullt upp igen haha med allt som ska slängas röjas och ställas iordning
men nä i kväll blir der paus och soffläge för hela slanten när Kent kommer hem från jobbet
ska bli såå skönt!!!!
Annars i livet så e det snart dax för inskolning för lillan på dagis hon börjar bli så stor snyft,jaja tror att hon kommer att stormtrivas den lilla då hon e en riktig sällskapsfis älskar o ha barn omkring sig o få röja loss hehe.
Max började i går och det e en riktig hit tycker han...
idag har vi haft besök en stund av Janet och Arvid och han o meia har busat runt här hemma stora tårar när han åkte
liltjeja då.
sen måste jag säga att faan vad jag längar efter flytten nu då, ska bli så kul o få komma till värnamo och alla goa människor där:)) och så skogen och sjön som framförallt Kent men även jag ser fram emot:))
nä har fått in ett helt arsenal avv ungar här så jag får se till så de sköter sig !!
Höres och kram!!



Bråda dagar!!

Här i det Lindbergska hemmet råder det bråda dagar efter en kanonhärlig helg på bortaplan så är vi idag hemkomna och kutar runt som illrar för att fixa o dona det sista på huset...
först får jag ju förtälja att vi spenderade en jättetrevlig fredag o halv lörd Med min goa vän Annika med sambo Lars-Ove och deras söta Alva tack till er för ett jättetrevligt besök!!!!!
I lörd for vi så till Ingrid och Bengt där även Dick och Annika var.. Det blev en svamprunda i skogen och lite svamp hittade vi (ikväll blir det macka med kantareller mums) Lördkvällen blev trevlig med god mat och mycket öl HEHE.
Men för att återkomma till huset så har vi eld i baken och mycket blir gjort idag har vi högtryckstättat utsidan Kent har målat färdigt biorummet och ikväll ska golvet i hallen fogas phu När det e gjort återstår finstäd och att piffa upp till fotograferingen så nog fasen e här o göra
Nä tiden springer och vi får höras imorgon
See ya!!!!

tjabbadabba!!

Godmorgon på er alla ,här sitter man o vaknar så sakta kaffe inhaleras och
endast Meia e vaken;)) fast den lilla kan busa så det räcker för 5 ungar minsann!! Hon har blivit en mästare på att röja och på att skrika!! Flertalet vittnen finns hehe.Senast igår var vi på grillafton här nere på vallåkra stenkärlsfabrik med Staffan, Totta och deras supergoa ungar Wille och Lisa .Meia har en tendens att kräva fullkomlig uppmärksamhet och ett ständigt intag av mat och mutor och vi köper det med hull och hår !!! Varje gång man onådigt glömmer det så sätter hon upp ett gallskrik som riskerar att permanent skada hörslen på alla inom hundra meters radie!
Så man får gå på en resturang endast 1 g för sen e man portad för livet haha jaja förutom lilla teroristens utspel så hade vi en kanonkväll och go mat i massor ,en o annan öl slank ner oxå och trots att regnet visade sitt fula tryne njöt vi i fulla drag!!
Här hemma har det oxå gått framåt med rasande fart (en stor eloge för kent!! Som jobbar som en galning)
Biorummet e målat och ska nu bara finputsas och upp med lådor för rören ,igår när vi kom hem la han klinkers i hallen och på sönd fogar han jäklar vad snyggt det blev i hallen:))) svarta och ljusbeiga plattor i rutmönster e det ett 50-talshus så e det!!!
Idag sätter vi kosan uppåtlandet för att hälsa på min barndomskompis och en av mina närmaste vänner fasen vad skoj det ska bli :))) Imorgon blir det en runda till svärmor och förhoppningsvis blir det en svamprunda och en tur med båten innan vi far hem på sönd.
Ska försöka hinna med att få in lite bilder idag annars så får det bli efter helgen. Ja just det mäklaren kommer på månd eftermiddag så då kickar försäljningen i gång håll alla era tummar för oss att det går kanon hehe.

Ha en go helg på er kram!!

Grunden målad!

Så här blev grunden! Före och efter bilder.

Nu e det klart!!

Nu e det klart att vi köper Sussies o Olas lägenhet och fan vad skoj det är Vi vill flytta nuuuu!!
Vi fick minsann eld i baken på köpet och Kent har idag målat grunden på huset ett jättelyft blev det och ikväll målar han biorummet .Det enda som e kvar sen e hallgolvet som ska läggas klinker på sen ringer vi mäklaren och kickar igång försäljningen,Ska bli skönt o komma igång med den biten:==
Sen har vi ju lite tid på oss till visning och så så då kan man ju bonuspiffa lite här så att allt e fräscht o fint
till dess och så känns det skönt o inte lämna några ouppklarade bitar kvar på huset.
Max reaktion på att vi ska flytta var ohejdat jubel haha och en glädjedans i köket :) skönt att han e så positiv
han tyckte vi skulle flytta idag:)))
Nä jag e inte kry än så nu drar jag mig tebax till sängen och hoppas på god hostfri sömn
gonatt o söta drömmar!!

Näää!

Sitter här hostig snorig och eländig:))) Varför blir man sjuk när solen visar sig för första gången på evigheter VA VA!!
Jag är sur!!!
Ja ja iallafall får man bli hemma från jobb och kurera sig men som sagt hade hellre varit hemma o fått va frisk liksom ( märks det att man e sur eller )
Äh går o drar nått över mig och återkommer när humöret e bättre :)
Kram på er alla

RSS 2.0