Stackars meia!!

Lilla gumman har inte haft det inte för roligt de senaste dagarna:(((( tors blev hon ju dålig och på fred hade det inte gått över så på efm drog vi in med henne på akuten för hon hade det skitjobbigt med andningen väl där vi vi direkt träffa en doktor eftersom hon andades så taskigt därefter fick hon inhalera och fick flytande cortison men läget blev inte bättre så efter disskution med doktor blev vi inlagda på barn. När vi var på plats där så fick hon en annan typ av inhalation och äntligen lättade det något fast lillan var inte så jättenöjd då vi inte fick lämna rummet pga av hennes feber . på kvällen fick hon ytterligare inhalation och peppar peppar så sover hon nu gott hela natten och jag oxå helt otroligt!!
på Lörd blir vi efter låååång väntan utskriva och får åka hem så skönt ett dygn på sjukhus är ingen höjdare!!
 på kvällen får vi besök av Håka Monika Vincent och Sofia och har en härlig spelkväll:)) Tyvärr så vaknar Meia vid 22 tiden och har kräkts ner sig och säng nää inget stopp på hennes elände  sen så dröjer det till 0030 innan hon lyckas somna om och hon e jättegnällig och olycklig dock e andningen bättre så vad det kan va vem vet....
Idag e hon rosslig och snorig som attans med kruppar inte så vi får väl se om vi kan vända det här nu och få henne på rätt köl!! Peppar peppar... Både Kent och jag e rätt möra här oxå.
Nä är ensam med barnen hela dagen då kent jobba ska försöka hitta på lite inomhusaktiviteter för dom som e lagom ansträngande hehe'höres!!

Sjuk Meia!

ÅÅÅh min lilla plutta är sjuk och alldeles eländig här hemma :(((( Igår efter en händelserik dag då hon först stog på näsan på dagis och skrapade upp den så vart vi på bvc och fick spruta och mättes o vägdes (11,3 och 84 lång e den lilla nu) Sen for vi till elgiganten och köpte en ny dator (äntligen och vi hämtar den idag)
Därefter en köttbullemiddag för barnen på Ikea och Max fick leka i lekrummet en stund :
Väl hemma så somnar den lilla i vanlig ordning men bara efter en ½h så vaknar hon och e gnällig och andas fort o ytligt sen hör vi det den rackarns krupphostan Åh nej stackars liten efter ganska snabbt övervägande så bestämmer vi att Kent åker in med henne till distriktsläkarmottagningen då lillan har det rätt jobbigt .
Väl där så blir de rätt snabbt skickade till barnakuten .. när de kommer dit kollar de syresättningen som ligger på 96 så det blir inhalationer *2 och alvdedon i rumpisen. Kent berättar för mig att efter andra inhalationen så säger hon tack så mycket till dem hehe det e våran lilla knastjej det:))efter inhalationen så tar det en stund men det hjälper så kl 00.00 kommer de hem och Meia somnar i sängen tyvärr har hon haft det rätt jobbigt inatt och nu e hon rätt kruppig här igen och så blåser det storm ute så vi kan inte gå ut i den friska luften suck ,vi får se hur dagen  utvecklar sig annars får det bli en runda in till sjukhuset igen för inhalering. Numera ges ingen annan medicin mot falsk krupp
för man tror inte lepheton och ablsolut inte till såna små.
nä håll tummarna för henne så hon slipper den hemska krupphostan och blir frisk supersnabbt!!
Kramar till alla

eftermiddagens bravader!!

Alltså måste bara få skriva av mig lite om mina underbara älskade GALNA ungar!!
Sedan de kom hem har de slagit alla rekord i vildhet!!
Max har bajsat på våran matta hällt en hel shampooflaska i badet och kivar med sin syster Jisses
Meia har rivit sönder 1 meter tapet i köket plockat bort 2 lister hällt flingor över sig bitit Max minst 5 ggr tagit bort 2 lister klättrat upp på borden dragit bort 1 kabellist  lärt sig o flytta på våran tvbänk,dragit ner alla kuddar från soffan och röjt järnet allt detta har skett inom loppet av tada 3 h.Alltså någon som vill låna dem en helg????
Dagen är ju inte slut än och jag bara undrar vad som ska hända härnäst!!
Kan ju bara säga att jag räknar minuterna tills jag ska iväg på 1½h massage ikväll har väl aldrig varit så välförtjänt som nu hehe
nä återgår till att försöka rädda lite av vårat hus och våra möbler
kram

Lite blandat..

Nä nu har jag ju inte skrivit på några dagar igen:)))
Får ta en kort summering av de senaste dagarna.
Lördagen blev först en runda med barnen till en skoaffär som hade påhälsning av Pippi och jag köpte vinterskor till Max och så blev det visst ett par till mig självoxå. Se blev det  en riktig hemma slödag så himla skönt att bara ta det lugnt ...
Söndagen blev lite mer innehållsrik ,vi var o beställde vår nya soffa:))))) 1 st 3:a och en 2:a blev det tillslut blir nog kanonis tror jag sen råkade det visst bli 2 st soffbord i högblankt vit skitsnygga och precis vår smak hehe jaja så kan det gå när man åker o shoppar ...
Max fick gå på bio o kolla på shrek med mormor vilken han tyckte var en höjdare lite läskig enl mormor för han kröp upp i hennes knä hehe.
Igår blev det en snabbrunda upp till Värnamo då Kent hade en jobbintervju så håll tummarna nu  alla för att de gillade honom:))))) Intervjuvn tog 2 ½ h och jag hade fullt shjå med att underhålla barnen hehe.
Efteråt tittade vi in en snabbrunda Till Sussie på java härligt och vädret var kanon så vi satt ute och njöt ,kul att få träffa Camilla oxå:))
Kvällen blev tidig för min del vart så jäkla trött så ögonen gick i kors .
Idag jobbar kent och jag e hemma barnen e på dagis ska ta mig ut på en promenad i regnet om en stund har fått ordinerat långa promenader av doktorn så så får det bli .
Ikväll så har jag en helkroppsmassage inbokat hos Cecilia ska bli skönt som attans och jag hoppas min onda rygg ska rätta till sig :))
Nä over and out

Soffan godkändes!!

Idag så släpade jag med mej Kent till living för soffkoll och tänka sig den blev väl godkänd och superskön o sitta i oxå :))
nu behöver vi bara kolla upp lite mått o så och bestämma oss för om vi ska ha fotölj och fotpall ect ect sen slår vi till ihaa ..
Annars så börjar vi så smått dra i flytten nu och har börjat packa har redan lyckats packa 21 flyttkartongr jisses har man så mycket grejs liksom??
Ska lägga ut tommelillasofforna på annons oxå (ingen som e sugen??)
Annars ser vi fram emot en luuugn o skön hemma helg ska bli gött efter de senaste veckornas bravader minsann
Kram på er allesammans

Var ett tag sen))

Hej o hopp nu vart det ett tag man var här och inte kan jag ens skylla på att man har haft mycket o göra!!:)
Tänkte dra en kort sammanfattning av helgens bravader Fred var ju Ingrid o Bengt här en sväng och käkade som de sa himmelskt god mat hehe tack Sussie för dina göttiga recept de går alltid hem:))
Sen en runda upp trill Lokalen där bröllopsförberedelser pågick vi hjälpte till o duka o lite annat smått men vi vart hemma rätt tidigt o i säng Snark.
Lörd blev det en lunchrunda på väla med Ingrid o bengan och sen hem o fixa sig i ordning för bröllop....
Det blev ett kanonbröllop och fy fasen vad skoj vi hade:)))) kl 03.30 fick jag dra hem Kent som fortfarande hade dansryck i benen ;)) Men då våra små barn inte tar hänsyn till att föräldrarna har festat hela natten lång så ville man ju få typ 3 h sömn i kroppen Gäsp.
Sönd var det brunch på hotellet där alla gästerna sovit så vi tog oss in och fick träffat alla goa människor igen
och käkade gott!!
Resten av dagen var rätt seg om man säger så Hehe.
Månd == trött o seg och långt ifrån i form tis tja likadan och idag tja något bättre,,,, de som känner mej vet ju att min stackars knopp o kropp inte alltid fixar ett tuffare tempo ( Tål inte stress liksom)
Äh nu till dagen roliga händelser jag har hittat min soffa!!! (Ska bara få Kent att haja det oxå haha)
På living här i stan har de asfina möbler och jag tog barn o mormor med en sväng dit idag o där stog den!!!!
Tyvärr så blev barnen alldeles blindgalna så fort vi satte foten i den här affären så jag har då aldrig gått igenom en affär fortare än idag!! Max slängde sig på borden o gallskrek och Meia vart ju inte sämre hon !! Som jag skämdes och jäklar vad arg jag blev huj huj...
Nåja soffan hann jag se men inte provsitta så jag ska dit igen utan barn!!!!!!!! Och förhoppningen e att jag får med mej kent hehe.
Bild lägger jag ut här men det är en annan färg på soffan vill ha





image68


Återkommer med soffrapport :)))

Ha det goa vänner!

godmorgon!

Fred idag gud så gött:))
Idag blir det en fullmatad dag tror jag minsann Kent sticker iväg till min mams och ska greja färdigt med hennes dörrkarmar så de kommer på plats medans jag blir hemma med 2 huliganer och en massa städ.
En runda till Ikea ska oxå klämmas in samt handla lite till ikväll...
Ingrid o Bengt kommer idag och hälsar på så vi ska bjuda på mat . De älskar rödvinsåsen vi gör så den ska vi bju på tillsammans med fläskfile och lite goa potatis Slurp!!!
Kvällen blir en runda upp till lokalen där Jimmy o Julia ska ha sin bröllopsfest och ge ett hjälpande handtag om det behövs.
Imorgon blir det bröllop av för Jimmy och hans Julia ska bli jätteroligt och en härlig anledning att få gå på fest:))))

ha en härlig helg:))



Besiktning klar!

Jahopp nu vart det värsta över och huset e besiktigat och han hittade inga allvarliga fel phu :))))))
Lite smågrejor här o där men inget som var någon överaskning eller något som kan ge köparen kalla fötter,
Känns så jäkla skönt att det är över .
Nu kan man slappna av lite,, mäklaren skickar papper till köparen och sen så får de säga sitt men som sagt det finns inga oklarheter eller konstigheter.
Höres senare kram

Mörbultad!!

Hujeda mig vilken natt, Är rätt trött om man säger så .....
Meia den lilla tjejen är sjuk tempade 39.5 igårkväll  och natten har talat sitt tydliga språk stackarn har vaknat massor av gånger och gnällt och varit ledsen ,jag har sprungit fram o tebaxs för o trösta o sitta hos henne o bumpat rumpa. Mannen ifråga sover som en gris och har med nöd o näppe reagerat (vad e det för gen de har som gör att de sover som grisar oavsett vad som händer runt omkring??)
Till på köpet har Den andra lilla mannen i familjen lekt klistra sig på Mamma i sängen och frikostigt delat med sig av sparkar och slag och lite haranger av snack emellanåt.. Min stackars rygg e inte glad idag ajaj funderar allvarligt på att emigrera några h idag någon som kan låna ut en säng och garantera barnfritt???
Idag e det tänkt att vi ska röja och dona inför besiktningen i morgon är inte sugen alls!!
Annars så börjar vi så smått fundera på att börja packa (läs jag) det e liksom inget litet hus som ska packas ihop!!
Vi får se om jag inte ska försöka börja lite smått iallafall Kent muttrar om att jag inte får packa i köket hehe han minns förra flytten där vi till slut hade typ 1 kastrull o några tallrikar kvar:) jaja sån e jag gillar o  vara före hehe.
Det e ju faktisk bara 2månader kvar nu!
Nä gott folk ska fortsätta njuta av att hela familjen sover och huset e knäpptyst älskar tysta morgnar:))
ta hand omer
Kramar



Snart besiktning!!

Nu närmar sig besiktning på huset närmare bestämt på onsd så håll gärna era tummar lite extra då:))
Annars så e det mest hemmaslött här Vi njuter av att inte ha en massa måsten och grejor o fixa!
Meia har visserligen åkt på feber igen men hon e go o glad ändå och Masseman e rätt go just nu hehe.
Kollade på en bra film igår Jakten på lycka med Will Smith rekommenderas!!
Idag blir det lite inhandling av mat skåpen ekar tomt och vi ska göra lite god och nyttig köttfärsgryta ikväll mumse!!
Nä ska fixa iordning en omelett till lunch och se om vi snart ska dra oss ivägg till hylline
kramar på er !

Aloha!!

Har ägnat  de senaste dagarna  åt shopping och att vila vila vila i massor sträckläst böcker och bara latat mig sååå gött!!
Barnen har varit på dagis och jag hemma och hämtat igen mig i massor är verkligen inte bortskämd med det
saker jag köpte var bla

image63
och...
image64
från ikea såklar
Blev några blockljus oxå man får ladda upp inför hösten:))
Köpte även en massa växter som tål att glömmas bort för här dör alla blommor som måste vattnas oftare än var 3 v hehe så några porslinsblommor o andra fina växter blev det.
dagen idag blir städa och gå på kalas ikväll hos brorsans pojk marcus som fyller hela 17 år jisses
Det enda trista e att man inte kan klona sig för vi missar kräftskivan i värnamo snyft hade varit sketaskoj ju men tur e det kommer fler tillfälle! snart ställer vi till med fest själva oxå efter de närmaste veckornas fulla schema..inbjudningar kommer:))
Nä nu får jag väl börja skyffla här hemma så att åtminstonde golvet syns hehe
goa kramar på er allas och njut av en skön Lördag!!!!

tjabbadabba!!

Godmorgon på er alla :)))
Njuter av lediga dagar och såsar mest runt i tillvaron .
Igår var jag på föreläsning via jobb superintressant snubbe som gav tonvis med inspiration om livet smått o stort.
Kvällen blev tidig efter fika besök hos mams.
Idag bär det av med hela familjen till familia och shoppping Kent är i skriande behov av kläder så idag så får jag tvinga honom o shoppa haha Max får göra ett besök på deras lekland det gillar han skarp, stackarn e ju oxå ledig från dagis och håller på o förgås av rastlöshet han har ju ingen o leka med här hemma Längtar återigen till Värnamo där det dräller av ungar han kan haka på hehe.
I efm e det dax för mig att få massage "längtar". och efter det blir det ytterligare shopping då med mams på väla ska köpa vinteroverall till Meia och tja kanske blir det något mer oxå man vet aldrig;)
Nä nu vill maxeboy spela på datorn så jag får avlägsan mig +o göra nån nytta innan vi far iväg
Kramisar

Utmanad!!

Jag har blivit utmanad av Camilla om mina vanor dåliga som bra .
Vill bara säga att enligt mig själv har jag absolut inga!! dåliga vanor hehe:)

1. Börjar alltid morgonen med java och ett par cigg dålig vana!!

2. Hittar oftast något positivt med även motgångar ,positivt!!

3. Min man påstor att det e en dålig vana att slänga allt skräp i vasken fan det trodde jag var praktiskt hehe!!

4.Håller alltid det jag lovar  därmed lovar jag inte särskilt ofta haha positivt.

5. Är otroligt glömsk numera kan bero på att de 2 små förvirrar en eller vad säger ni?
dålig vana!!

6. Bra eller dåligt?? Skriver listor och planerar i tid  och otid på allt som behövs göras handlas ect (kan det bero på att jag e så jäkla glömsk?)

7. Är otroligt noga med att hålla tiden ( om jag kommer ihåg den hehe) Jag hatar att komma för sent:))

8.Har länge varit dålig på att njuta av livet men!!! Nu e mottot att ta vara på livet och gör saker du vill och ha mindre måsten . Dålig vana som blivit till något bra:)

Jag utmanar dig Annika hehe du blir tvungen att skriva något i din blogg nu;) jag väntar otåligt på uppdatering:))))

kramar

tjenixen !!

Hemmadag idag efter helgens bravader.
Fred jobb till 1330 sen iväg till värnamo o sussie me family Mysigt och go mat som alltid det blev en tidig kväll dock jag somnade när jag nattande max hehe int lätt o hålla sig vaken inte:))
Lörd bjöd på svamplockning och 5 liter fick vi ihop skoj och det blev kanongoda kantarellmackor på kvällen SLURP

Lörd kväll smet jag iväg med Mams, moster o kusin Anton på bio Harry potter och den var bra!!
Tyvärr hamnade korta jag bakom en 2 meters man som fan inte kunde sitta still utan 2 h svaj på huvudet, blev nästan sjösjuk på köpet huga:
Idag har jag städat och tvättat massor välbehövligt
Tyvärr så e barnen inte på bästa sidan idag så mycket tjafs har det blivit men nu e det äntligen lungt en stund !!
Jag och Max spelar spel och nu vill han börja om med det så vi höööres:))

RSS 2.0