Meia gumman:))

Ja vad gör man kl 03,30 när en liten dotter kommer in för lite mamma pappa trygghet... Hon är ju en rätt bestämd liten dam och hon tar sig all rätt o ta över hela sängen bara sådär... Huvudet stångandes i min rygg och fötterna sparkandes i pappas..
Klart man måste få lite trygghet när man drömmer heeemska mardrömmar och när Meia leia drömmer mardrömmar låter det ....Men Maaax du har ju slarvat bort min macka !!!Typ 10 ggr haha Jag fik till slut väcka henne ur denna hemska dröm så att vi kunde få oss lite mera sömn:)
Idag blir det jobb för hela slanten och jag missar därmed sonen första dag i skolans värld stooora killen ju!! Fattar verkligen inte att han blivit så stor så fort ju. Nu får han ju gå med Pappa så han är nog rätt nöjd med läget och han har minst sagt längtat efter denna dag :)
Våran lilla Diesel gör oxå framsteg här hemma och har lärt sig sitt alldeles galant :) Det där med koppel är dock en annan femma och han totalvägrar röra på sig med detta hemska som gör att han sitter fast:) Endast Matte har än så länge fått honom att förflytta sig haha:) Sen har han tuffat till sig betydligt och och vågar testa oss mer o mer och tro mig han har en  väldig massa bus o testa:)
Nähäpp ni återgår till o inhalera kaffe för det är banne mig okristligt tidigt det här!!
Puss

Men godmorgon på er:)

Det var länge sen jag plitade ner något här och jag antar att det helt enkelt är brist på inspiration och på rutiner nu under semstern:))
Livet springer på och Diesel har bott hos oss i en vecka nu..Allt går bra och han har funnit sin plats galant hos oss.. Med allt vad det innebär hehe:)
Dagarna i övrigt fylls av mycket jag menar väldigt mycket svampplockning ... Vi är nog en anings besatta haha så det går inte en dag nästan utan attt skogen kallar...
Imorgon stundar dock allvaret igen och jobb ,skola ,dagis kickar igång phu .Nu ska vi hitta nya rutiner på det hela igen och det blir spännande o se hur vi får ihop allt nu när stora killen börjar på skola istället:)
Kameran har lyst med sin frånvaro och vi glömmer fasen ta med den jämt men nu jäklar ska jag lova att ta bilder och lägga in hehe får se bara om jag kommer ihåg det med haha:)
Ha en skön dag nu allesammans så höres vi Puss

RSS 2.0