Måndag morgon tralala...

Helgen gick undan som vanligt tyvärr med ond mage fortfarande dock inte lika ont som innan så det går rätt ok ändå väntar nu på gastroskopi hu som ska göras denna vecka, alla andra tester har varit bra iallafall förrutom då urinvägsinfektionen...
Nåja det är som det är och jag ligger lågt o tar det rätt lugnt så det går bra:)
I fredags vart vi hemma  o slappade med film o go mat  skööönt :) I Lördags skulle Mannen på galej med brorsan sin så vi for till Hbg och medans mannen festade var jag hos mams och blev ompysslad och barnen med såklart ... Igår for vi hem rätt tidigt så vi vart hemma redan vid 12.30 och på kvällen kom Lina o Johan en sväng och det är alltid skoj och barnen älskar dem:))
Idag då är jag hemma från jobbet och mitt mål är att ligga på soffan o vila basta !! Ska inte göra något vettigt haha;)
Ja just det ser väldigt ljust ut med huset verkar som om vi kan komma till redan i mitten på november skönt för då hinner vi renovera massor innan vi flyttar in och förhoppningsvis få det som vi vill färdigt innan vi flyttar in där. Just nu längtar vi ihjäl oss för o få börja greja o bona in oss:)
försöker lägga in en bild men det funkar inte just nu:( Återkommer med det..
kram


Jobb jobb o tja jobb...

Drar strax iväg o jobbar lite minsann inget långt pass idag som tur är utan får gå hem kl 14  skönt ...Sen så har vi gått o blivit halvt barnfria några dagar då Maxeman skå hänga med Mormor tills på Lördag ;) Så nu blir vi solokvist med lilla Meia som iofs är som 2 kids just nu hehe full av allt är hon och far som en uppspedad virvelvind genom hus o gård:))
jaja Max tycker iallafall att det ska bli jättegott o få va med Mormor några dagar och slippa jobbiga lillasyster och tja för all del oss föräldrar oxå haha .Syskonavundsjukan härjar vilt och de bråkar otroliga mängder just nu för att i minuten senare leka hur bra som helst ihop hehe..
Enda smolket är att stackars jag går med ont i magen och är inne på 3:dje dagen nu blä inte akut ont utan sådär lite molande som vägrar släppa suck så jag får väl se om det inte går över snart får man väl pallra iväg sig till plåstermannen en sväng...
nä over and out o sköt om er puss

Vad har jag gjort????

Jisses vad har ju nu gått med på??? Jag är ju en som inte kan låta bli o anta en utmaning liksom och nu har jag fått en rejäl nöt o bita i:))
Antagit ett vad med en jobbarkompis har jag.... Fram tills 31 Oktober så får vi inte äta något onyttigt alls inte godis glass chips cola grädde ja alltså i stort sett allt gott ju Alltså totalt renlevnadskäk gäller :) Om vi nu inte lyckas så måste vi bada i osudden i en halvtimme ghaaa det vill jag verkligen inte ju .... så nu är det bara o bita i det bokstavligt talat sura äpplet och köra stenhårt hehe....
I ärlighetens namn är det precis vad jag behöver och ämnar inte bryta mnitt vad mest för min egen skull hehe...
Annars då? Är ledig idag gutte ska mest hänga hemma pilla o plocka lite med hemmet och jaga barnen;) Som förövrigt sover än skönt;)
Jobbar ju resten fram tills fredag sen så idag gäller vila;) I helgen blir det en runda ner till helsingborg då mannen ska på herr middag och då hänger vi andra med ner och hittar på annat:)
Våran lägenhet är förresten såld så nu blickar vi med längtan framåt tills vi får ta över huset och får börja bo in oss sådär lagom innan jul "längtar" och smider en massa planer på hur vi ska renovera hehe...
Nä nu var det nog inte mer o tillägga utan en bra dag önskar jag er .. puss


HÅ vad trött jag är...

Intensiv vecka och mycket jobb just nu och det enda jag egentligen vill är o ligga under täcket och kramas med familjen:))
Onsdags blev det svampenrunda efter Kents jobb... Inte en svamp hittade vi:(( Torsdags Jobbade Jag till 14 sen hämta barn och så skulle jag visst hämta Kent på jobbet kl 16 men va fan tror ni inte jag glömde bort honom:(( Blev rätt snopen när han ringde o undrade var vi var hehe Jisses vad pinsamt;)
Kvällen spenderade vi hos Sussie med familj och go hämtpizza... Mysigt
Igår Jobb till 13 och snabbt hem för besök av Farmor o Bengt .Barnen överlyckliga och snurrade runt dem som tokar :)
När sen kl var 17.30 var jag så trött att jag krachade i säng i 2 h Var sen uppe en timme drygt innan jag gav upp o la mig igen :) .. Idag blir det jobb igen för hela slanten delad tur idag och morgon imorrn är inte ledig förrens Tisdag .. Intensivt just nu

Har börjat se ett mönster med mig själv och för mycket runt omkring , inser att med min panikångest så fixar jag inte riktigt samma tempo längre utan jag hinner lixom inte få den återhämtning jag behöver ....
Men hur 17 gör man då?? Man vill ju vara med överallt och göra allt och vara på topp på jobbet och hemma ghaa Hur hittar man sina andhål i vardagen som man så väl behöver?? Ja det får jag nog klura på känner jag och försöka bli bättre på:)
Apropå det så är det dags nu o dra iväg så ni får ha det gott i helgen kram

Hmm vilken avkomma ..

Max gillar ju o hänga med o plocka svampet och nu har han minsann utvecklats till o bli sin egen svamplockare idag kom han hemfarand med sina första egenhittate och plockade kanonfina kantareller :))) Duktiga kille hehe
kramet

Kollar på gamla bilder

Så små de varit:)



vår baksida


Mumma:))


Jahopp

Som jag misstänkte Maxeman har ont  i nacken :((( Han o jag får bli hemma idag ... Ska fösöka hålla honom i stillhet jisses hur ska detta gå???
Kram

Godergäääsp

Tja som min vana trogen bloggar jag miss i natta hehe ska iväg o jobba sen ju och är ensam vaken än så länge:)..
Gillar o stiga upp innan alla andra så man hinner få kaffedos och att vakna till ordentligt .
Få se nu  om man ska sammanfatta de senaste dagarna hm jopp just det i söndags städade vi ju vinden jisses 10 sopsäckar med skräp hu ett par påsar att skänka bort med kläder och ytterligar påsar som ska säljas och även saker som Meia leia kan ha nu typ vinterkläder och skor gutt så slapp vi köpa det med :)Leksaker till förbannelse fanns det uppe på vinden hehe och barnen vart inte glada när vi slände massor ;) Men hur i hela friden kan de ha så mycket????
Jaja nu är vinden banne mig klar skönt minsann:)
Efter vinden blev det svampet i några timmar och vi lyckades tom köra vilse trots gps ;)) Så vi kom inte hem förrens 19 phu seeent för oss som ska både laga middag äta den och sen få kidsen i säng när det var gjort krachade jag själv i säng haha.
Igår hade jag föräldradag och var hemma med kidsen Det blev en runda till la stada i jakt på vinterskor till en mindre sammarbetsvillig Maxeman Inga vinterskor var coola nog ellr så eftersom de inte blinkade hehe.Dessutom har han fått ont i nacken och var allmänt låg igår stackarn får se hur han mår nu på morgonen om vi ska släppa honom till dagis eller inte....Till slut blev det factory outlet tada ett par kanonfina till rimlig peng och nya gummistölvar till moi .. Vi skulle oxå rå besked om lght meeen icke nu får vi vänta tills ikväll suck .Annars får vi gå vidare...
Nä puss på er nu ska jag jaga upp familjen:)

På schemat..

Att ta itu med våran vind där ska rensas sorteras och packas om plocka bort för små kläder och fotas säljas och skänkas vidare jippieee NOT!!! Ett nödvändigt ont kallar jag det och med allt annat än jubel ska vi ta itu med denna skojiga hm uppgift idag blä blä blä ;)
Jaja nog tjatat om det hehe jag undrar just nu över hur fort helgen farit förbi va? Fredag lördag svichade förbi utan en blink ju hmpf kan man inte få börja om??? En hel del svampet har dock funnits i helgen  sammanlagt 12 liter skulle jag tro en del i magen och det mesta till frysen :)Min Mams trotsade våran förkylda familj och har varit med oss ute i skogarna denna helg och hon har oxå förärats med ett gäng svampisar med sig hem såklart:)
2 dagar till är jag nu ledig hehe gutt e det minsann och jag njuter i fulla drag förutom det där med vinden dårå;)
Nä får välan fixa iordning lite frukost till hungriga familja och kavla upp armarna och hoppas vinden redan är jättevälstädad hehe
pussen på er och ha en skön söndag:)

ÄNTLIGEN

Jahopp så var det äntligen fredag tjohooo vad jag längtat hehe . Idag slutar jag tidigt och är sedan ledig i 3 dagar gutt gutt .
Har jobbat som en tok de sista 2 veckorna och nu är kroppen rätt slutkörd minsann Bara varit ledig 2 dagar på dessa 2 veckor varav det har varit fullt upp oxå med städning o grejande inför visningar  o så ;) Vi har minsann aldrig haft ett så välstädat hem under så lång tid någongång "skratt" Synd bara nu att min älskade man inte är tipptopp utan dras med envis förkylning stackarn .. Jaja vi får va hemma o relaxa så han får bli friskus igen.
Svampet ska oxå ut o plockas i helgen love it, jag får svampabstinens när vi inte varit ute på några dagar .... Har blivit beroende av promenader i skogen mycket pga av svampet men oxå för att man kopplar av så fullständigt från allt annat som surrar i skallen .
nä go vänner nu måste jag väcka barn o greja iväg dom till dagis och mig själv till jobbet
så puss o kram ha nu en bästa helg.

tjoho..

Godmorning allesammans:)
Vet ni det flyter på rätt fint i vårat liv just nu.... Trots höst och att man brukar tycka den är mörk o trist så känner jag(vi) inte av det ...
Hösten har för oss blivit så mycket roligare sen vi flyttat hit :) Tänk bara vad mycket vi är ute i skogarna och härjar efter svamp det är bland det roligaste vi vet i våran familj och nu har vi börjat hitta svampställen oxå hehe så frysen börjar bli välfylld minsann gutt gutt:)Igår blev det hela 9 liter svamp  o frysa in och vi hittade årets första trattkantareller mums;))
När det gäller vårat radhus så går det bra det med idag någon gång vet vi närmare vad o vem som köper den peppar peppar ...
När det gäller huset så längtar vi massor och det största problemet vi har nu är o hålla tebax oss när det gäller vad vi ska fixa iordning direkt hehe ska vi måla tak o väggar eller lägga golv eller alltihop eller tja ingeting hehe vi vill ju inte rusa in i det med huvudet fullt av renovering den biten har vi redan gjort och vill definitivt inte tillbaks i den karusellen .
Idag då? idag blir det jobb för mig i efm men ett kort pass så det e rätt lugnt Kecke e krasslig här hemma så han är hemma från jobb och kurerar sig... Barnen ska på dagis i efm så han får lite lugn o ro;)
Ja o så e det snart helg o man är ledig jippie ska bli gött det:))
Nä nu river kidsen vårat hem och försöker bryta sig in i skafferiet efter kakor skulle inte tro det hm
puss på er

Intensivt...

Just nu .. är allting väldigt intensivt i livet:))
Jobbar mycket fixar , trixar mycket ,plockar svamp mycket, städar mycket och Meiagumman är såå mycket ;) Hon är i en period av otrolig pillighet och benägen att hitta på hyss konstant phu vad sägs om favoriten diskmedelkladd överallt eller dra ut lådor o rota eller toapappersmaraton eller inte sova på kvällen eller ta av sig naken ute på gården o rulla sig i sandlådantricket alltså typ neverending story på henne hehe....
Annars då? johorå vi har börjat smälta husköpet nu och ser otroligt mycket framemot att få komma in där o fixa o dona o bo in oss Längtar efter att få tända en brasa o gona in sig framför den:) Vi har en visning på vårat fina radhus i veckan och annons ute på blocket så det rullar på bra:)
Har ritat upp vårt nya kök som kommer bli sååå jäkla fint :)) Längtar efter den långa arbetsbänken jag kommer få :)
Mycket o längta efter just nu haha.
Nä go vänner ni ligger välan o sover gott än så länge men en annan måste dra till jobbet alldeles strax ju
så puss på er och ha en goo söndag!!

Ikväll.....

Ikväll skriver vi kontrakt på huset vi köpt! Japp nu är det klart efter en jobbig vecka och många tankar :))
Så om några månader bor vi i hus igen Vi är megaglada att vi fick huset tjohopp
Nu blir det massor som ska fixas o ordnas med oxå så vi får se hur mycket jag hinner med bloggen men en sak e säker ill be back hehe
pussen på er allesammans

RSS 2.0