Uj så tidigt...

Uj så tidigt...

Idag kändes det att kliva upp minsann trött som en liten gnuuu....
Blev lite försent igår då vi drog igång en film The stranger inside med Jodie Foster riktigt bra kan rekommendera den..
Gårdagen blev rätt bra oxå fasten Maxeman höll på o förgås av rastlöshet här hemma på slutet hihi
och båda goungar kom i säng tidigt och utan tjafs ;))
Idag är det så den stora dagen äntligen här och lilla jag ska bege mig till den stora stada ala Helsingborg tjoho sjunger och dansar lite här framför datan hihi..
Väskan är packad munnen är smord för tjöt ;) Benen är laddade för shopping och magen redo för lite gott vin kan inte bli så mycket bättre;)) Efter jobbet drar jag direkt så om uppdateringar dröjer så vet ni att jag sitter o myser någonstans i I skåne hehe Hav tålamod och vi höres PUSS

Stålmannen...

Stålmannen ...

Lillmannen här hemma har hittat sin stålmannendräkt och har bestämt att så skall han vara tills han får gå ut igen:))
Han har dock en del funderingar som varför han inte kan flyga han är ju stålmannen ..kanske e det för han inte pratar samma språk eller för att han har fel hår eller för att han inte testat flyga från tillräckligt högt håll ghaaa he nej inte från trappan hörru .... och meia inte göra som storebror neeeej. phu lugnt i 2 sek nu kom han på att han inte har samma krafter eh neheru bara tömt mammas krafter hehe idag;)
Avbrott Meia kissade ner golvet i ett ögonblick av att vara blöjlös och ja just det all tvätt jag vek ihop för en 30 min sen ligger nu ute över ja just det kissiga golvet!!!!
Har jag nämnt att jag längtar efter en egen helg hehe just nu väääldigt mycket;)
Puss på er

Ja jösses...

Ja jösses...

Vilken tokig dag det blev här igår...........
Dagen började så bra med härligt väder ungar som för en gång skull lekte fint med varandra och lugnt och skönt var det hehe Meia sov middag och Max lekte med kompis här ute .. jag låg o vilade på soffan en stund då det knackar på dörren och killens mamma kom o undrade vart killarna var  hm de var här för en kvart sen men sen har det varit tyst Vi tyckte först att det inte var så big deal de dyker snart upp men nähäni se det gjorde de inte....
Efter ytterligare en stund och andra mamman cyklat rundan runt här där de får vara fanns inga små killar att finna ämäh vad tusan nu då tänker man ...Meia som låg o sov ville man ju inte gärna dra ur sängen men tills sist tog oron överhand och jag gav mig ut på letartur då hade den andra killens nära varit ute och cyklat runt ett tag redan men icke sa nicke det enda som hittades var Max cykelhjälm och Andra killens skor nu var man rejält orolig oxå så ut i skogen tog jag mig halva rundan på slingan här bak med telefon i ena handen o Meia i andra ...
Efter 3 h och många läskiga tankar senare återfinnes de vid stora stenen en bra bit bort där en annan dam hittat dem samtidigt som jag kom fram ... Skamsna men ändå fnissiga inför det stundande allvaret som de då förstod till slut hmpf Den andra familjen hade då precis ringt till polisen som var på väg med 3 polisbilar de tog siuationen på största allvar vilket känns väldigt skönt de slapp nu ut o börja leta iallafall ...
Tja vad vi sa till våra killar får nog lov o cencureras ;) Men kontentan för våran lilla kille är iallafall att han får inte gå utanför dörren förrens Fredag och ingen film eller spel i heller här under tiden han är inne .... och totalt skogenförbud ett bra tag framåt ,långa samtal om hur farligt det kunde ha blivit mm mm.
Det tråkigaste är ju att allt detta har man ju pratat sig blå om vareviga dag redan och av nån märklig andledning så vill det inte gå in i deras huvud ändå suck .Jaja nu så är han iallafall tryggt hemma och sover gott i sin säng efter gårdagens äventyr:)
Idag blir det en förhoppningsvis lugn dag och ett evigt jobb att hålla grabben inne hehe Meia den lilla ska ju få gå ut ändå så lite sol får man ju:)
Ska försöka städa över här inne idag och Maxeman ska få vara behjälplig med det ;)
Nä ni go vänner Meia gör tvärtom här hemma nu och stökar ner så in i vassen så see ya puss

Godmornings:))

Godmornings:))

Lediga dagar stundar ... Ledig tills torsdag morgon götte ju och sen på Torsd kväll bär det iväg ner till Helsingborg för en helt underbar ljuvlig och skööön tjejhelg alldeles allena med goa vänner tjohoooo vad jag längtar:)))
Ska bara göra vad vi vill och känner för inte alls fel hehe.
Idag skiner solen sådär alldeles ljuvligt och det blir ute för hela slanten Barnen kommer o va hemma så de vill säkert vara ute och busa de med skönt:)
Tänkte ta o städa undan på altanen därbak och ställa ut lite gamla stolar och så sålänge så vi kan sitta där oxå just nu är det en soptipp där hehe inte so skoj ju.
Tyvärr har jag ju ingen bil annars hade jag kunnat fixa en del plantering o annat oxå men då behövs det jord o sådant tung vi inte köpt ännu..
Jaja har o göra ändå;)
Pussen på er goa alla och nu stundar morgonkaffe i sooolen....

Seega Måndag

Seega Måndag

Gillar inte Måndagar så värst .... Dagen då arbetsveckan börjar om dagen då jag ofta är hemma själv med barnen fast idag ska jag jobba kväll så först barnen till 13 sen jobb till 21.30 full rulle med andra ord ....
Helgerna är så sköna då vi är 2 som hjälps åt med busarna och allt runt omkring men framförallt måndagar så märks det att man fattas en:) Barnen brukar oxå märka det och är sådär lite extra truliga och tramsiga idag...
Jaja snart helg igen ju hehe
Dagen idag började tidigt redan 0630 fick man masa sig upp för då tjoade lillan med sin argaste röst i sängen ingen skönsång idag inte och just nu skäller hon på att hon inte kan nå fiskmaten hehe undras vad hon tänkt göra med den?
Igår förresten fick jag och mannen ett ryck och slet bort nästan hela staketet på baksidan inget lätt jobb då det var gjutet i stora betongklumpar så det blev till och såga av skiten :) Känns i armarna idag ,pallkragarna har blivit fyllda med jord och nu ska här planteras kryddor och annat mumma ....
Kvällen bjöd på film alien verses preditor äh om man säger såhär jag skulle ju se en läskigare film än jag gjort på väldigt länge och så var den så jäkla kass att jag gick o la mig långt innan den var slut usel!!
Go vänner nu rann tiden ut för bloggen idag dax o jaga små busar och styra upp dagen ni får ha en go Måndag och kramar på er

Mors dag

Mors dag

Eftee en otroligt trevlig dag igår som avslutades med tjejfest hemma hos Sussie med god mat tjöt och melodifestival (JÄKLA SKITPTOGRAM!) så landade jag på kudden vid 02 inatt.Hade supertrevligt igår tack sussie:)
Vaknade av skönsång idag från den lilla goa pluttan som tyckte 0730 var den bästa tiden för sång hehe.Är väldans glad att jag tog det lugnt igår för annars hade det varit grymt att stiga upp idag hehe .Nu så steg vi upp rätt lätt och vi har haft en mysmorgon hon och jag :) De stora lunsarna sover gott en liten stund till . Idag är det så Mors dag och man undrar litet smått om mannen ens kommer ihåg det;) Får se om dagen förgylls av någon fin teckning från barnen :) Sovmorgon blev det ju inte hehe;)
Dagen idag ligger öppen och tom framför oss men helt klart så blir det att vara ute då solen är med oss idag med underbart!!
Nä nu ska jag gå o pussa på de stora lunsarna och se om jag kan skaka liv idem och kanske få mannen att fixa lite go frukost eller nått
puss

Ser ut att bli en fin dag:)

Ser ut att bli en fin dag:)


Solen letar sig in här och himlen är klarblå visst är det härligt att vakna upp till en sådan syn:)
Vaknade tidigt som attans idag och har även varit aktiv;) Rensat och röjt i vårat förråd här inne så nu kommer man äntligen in igen hehe, fy vad man samlar på sig junk !
Resten av familjen sover än så länge gott och här är tyst och skönt morgonstunden för mig är bara bäst:)
Idag blir det lite allmänna sysslor tvätta slänga lite skräp plocka och städa lite men framförallt passa på o njuta ute i det fina vädret .Kliar i fingrarna av saker man vill göra ute men kassan är skral så det blir att lugna sig några dagar till hehe .Mannen och jag skrev en nätt liten lista igår på vad vi vill göra som ny altan därbak ett litet förråd ska byggas pallkragar ska odlas en del omålning ska göras osv osv jaja en sak i taget ska det väl bli iallafall....
Nu hör jag förresten den lilla tjejan sjunga och pladdra där uppe så jag tror jag ska gå o krama henne lite en stund och sen väcka upp resten av la familia:)
Ha en skön Lördag och Kram

Tjolahopp liksom.

Tjolahopp liksom.

Äntligen fredag eller hur??Är ledig hela helgen och det ska bli så gött:)) Meia mår bra igen och inga utslag syns mer peppar peppar. Ikväll blir det mys med familjen o bara slappa i soffan mee like:).
Imorgon blir det en runda till karnevalen med barnen på dagen tror jag och på kvällen vankas det tjejfest hemma hos goa Sussie ska bli så jäkla roligt:)) Tja och hur söndagen blir förstod ni nog va;)
Har inte mer att tillägga just nu utan Ha en go fredag och kramen

Kom av oss...

Kom av oss...


Meias utslag har blommat upp igen :((så nu får vi se vad som blir av et hela om vi måste åka in igen eller vad än så länge går det rätt bra iallafall
puss

Nu tror jag hon sover....

Nu tror jag hon sover....


Max är nu lämnad på dagis , Meia placerad i sin säng och huset är knäpptyst ljuvligt:)))
 Bjuder på några busbilder igen nu när kameran funkar hehe

image155

Max kanske behöver glasögon?
image156

Lampan som mystiskt låg på golvet

image157

Meia ska visst bara fräsa näsan eller nåt? Tillägg att jag hittade tussar över lite överallt sen jisses

Märk väl att en del hyss då inte dokumenterats eftersom kameran var knas så lägg till ettt par hyss till och ja just det Meias usliga humör i 2.5 h med enbart ilskna skrik hehe
puss och återkommer:)

Nu funkar kameran:)

Nu funkar kameran:)

Mannen ringde och upplyste mig om en liiiiten knapp på minneskortet som man kan ändra på så nu fungerar den igen:)

Svär så det osar:(((

Svär så det osar:(((


När man nu väl ska fota och greja tror ni inte kameraeländet lägger av ghaaaaaa får bara upp spärrat kort på meny och inte går det o fota heller surar:(( Ni har därför missat tvätta händerna med hela kroppen = våt överallt...
Lampa som mystiskt flyttat på sig och ligger på golvet? Arg tjej med skor på sig o vill gå ut Observera att 7 sovaren Max inte vaknat till liv än heller så än är det lugna gatan . Nåja måste nu verkligen fixa ny kamera suck
vi höres

Om ni undrar...

Om ni undrar ...


Tänkte dokumentera en dag med de busiga barnen :)För de som undrar varför man är så trött jämt!!
image154

Dagens egentligen 4 hyss men men låt gå som första händelse Meia tagit sig in i fiskarnas skåp och tänkte nog mata fiskarna eller? Till er som undrar japp finns barnspärr där:) Meia ska dock ha credit hon hämtade ett litet blad toapapper för o städa efter sig:))) Jamen egentligen tack Meia behövde ju faktiskt dammsuga efter de 3 tonon grus ni drog in igår kväll:)

Phu vilken dag..........

Phu vilken dag...........
Min stackars lilla gumma fick en allergisk reaktion igårkväll .Vi höll på och greja på ovanvåningen med tvätt och annat Maxe och Pappa spelade spel Meia  sprang o grejade för sig själv lite typ försökte kissa leksakspottan o så;) I vilket fall som så fick vi plötsligt syn på stora utslag på ryggen sen så såg vi vidare och upptäckte att hon hade i ansikte och armar och tja lite överallt huu .Med tanke på alla allergier mannen har och att hon var svullen i ansiktet så tutade vi snabbt som ögat till akuten där vi fick komma in direkt skönt och väl där börjar det lätta lite . Hon fick ta cortison och tavegyl där och så fick vi lite med hem om det skulle blomma upp igen men det har det som tur är inte gjort ,hon har fortfarande utslag och är ruggigt kinkig och besvärad men det kan ju vara reaktion på mediciner oxå .
Eftersom det är första ggn det hänt så görs inte så mycket åt det de menar att det kanske aldrig händer igen och händer det igen får vi utreda vad hon reagerar emot . jaja idag blir jag hemma med henne  och så får vi se om det  förhoppningsvis försvinner .
Måste bara lägga in en annan ska oxå:)) Häromdagen var vi hemma hos sussie och fikade en runda ...
Maxeman var med och fick prova ett spel där som han blev helt frälst i :) Ett spel som vi haft hemma innan så i ett svagt ögonblick så sa vi att det hade vi nog hemme ajaj efter letande typ överallt kan vi inte finna spelet och Maxeman blir superledsen såklart.. Men här dyker dagens stora hjälte upp ..Då Oliver ,Sussies pojk får höra hur ledsen Max blev över att vi inte kunnat ordna spelet till honom så cyklar han hit igår efter Max dagis och ger honom sitt spel för att Maxeman ska bli glad ,där är en kille med hjärtat på rätta stället:))) Max strålade och tackade och tja rusade hem för o få spela;) Max och jag pratade om det sen oxå och vi kom överens om att vi ska göra något fint tillbaks till Oliver för ett sånt beteende måste ju belönas:)

Nähä nu kan jag inte sitta här mer för lillan hon kräver sitt
Pussen på er

Måndag igen

Måndag igen


Jahopp tillbaks till verkligheten dårå,måndag morgon och inget är annorlunda hehe 2 barn som är i luven på varandra konstant ...,
Jaja gårdagen då ... En runda med gräsklipparen på fm och lite annat utepyssel. Vid m12 tiden fick vi besök av barnens Farmor och Bengt barnen blev hjätteglada och myste med go fika och en stunds utelek ..Eftermiddgen spenderades hos Sussie och Ola och kvällen skulle bjuda på grillning här hemma:) Meen det började hagla  precis när jag startat grillen huahua så det fick bli stekt istället:) gott ändå bidde det..
Kvällen blev ryggläge i soffan för hela slanten och tidigt isäng igen. Idag ska vi bara mysa runt här hemma jag och barnen nåja mysigt vete 17 de är verkligen inte på samma våglängd  idag ghaaa ..TOKUNGAR!!!!
Puss på er

Hemma igen...

Hemma igen...


Sådär ja nu har man landat på svensk mark igen efter en vecka i Turkiet :)) Solat badat ätit gott och shoppat en anings för mycket hehe sammanfattningsvis har vi haft en jättebra vecka i Side.
Väl hemma inser man hur det hinner förändras ute i naturen på 1 vecka tjo allt har slagit ut ordentligt och är grönt och fint härligt:))
Kom ju hem igår efter en låång resa på tja med vilostopp hos mamma och fick börja klippa gräs och dona ,goa Sussie kom förbi med varsin välkomst öl :)) och lite tjöt :)) Du är supergo du !
Kvällen blev lugn och sängen kallade redan vid 22 . Nu sitter jag här med kaffe och njuter av tystnaden resten av familjen sover som små grisar :)
Ska lägga ut bilder under dagen men just nu hittar jag inte kameran;) Kent har lagt bslag på den någonstans här i huset hehe så hav tålamod de kommer;))
Nä nu ska jag njuta en stund till av lugno ro innan huliganerna gör intåg
kram på er


Bowling ...

Bowling...


igår kväll var jag ute med jobbet och bowlade jo tjena inte visste jag att jag suger så fullkomligt i denna sport JAG KOM SIST buhähähä... Jag är verkligen det svarta fåret i bowling inser jag som har Både Far o Mor och bröder som jag vet har ägnat många timmar i bowlinghallarna . Men en sak inser jag ändå att det är förbaskat roligt och kanske jag kommer hänga lite oftare ibland bowlingkloten framöver någon som vågar hänga med mig??
Efter den fullkomligt förnedrande förlusten så drog vi till Chaplin för de godaste pizzorna i stada mumma och en viss tröst för mig då:) Det blev en trevlig kväll än om den blev tidig hehe kom hem vid 21.30 och travade rätt i säng snark.
Idag skiner då solen igen fullkomligt underbart :)) ska ut sen o ställa iordning uteplatsen efter målningen kanske få till ett kort oxå:))
Ha nu en underbar helg vänner så höres vi kram

Förkyyyld ...

Förkyyyld

Vaknade snorig hostig och halsond idag hmpf mindre kul ju:( Inte läge för att bli sjuk nu absolut inte ju!!
Nåväl mår inte helt off utan jag redar mig rätt ok så förhoppningsbis e det en snäll förkylning:)
Gårdagen gick  i rasande fart först jobb sen målning av altanen i en mörkgyllene brun blir kanon därute och ett litet lyft när allt ser nytt och fräscht ut :))
Ska trotsa snoret och göra färdigt det idag Har inget val för annars får det stå halvklart länge och det vill man ju inte:)) Som tur är går det rätt fort o måla och så hinner det torka tills ikväll innan kidsen gör sin entre hehe .
Ikväll blir det bowling med jobbet om huvudet orkar och sedan chaplin för lite gott käk ska bli jättekul o få umgås med jobbarkompisarna på fritiden och se hur de ser ut i vanliga kläder:)) Ser ju annars bara varanda i våra ubersnygga jobbarkläder mohaha.
Ska väl börja packa oxå och bara det är  ju ett helt företag phu Imorgon blir det firande av Mamma som har den stora äran av o fylla 50 var det väl :)) Grattis på dig och KRAMEN Nä go vänner fylld av panodil och näspray ska jag attackera penslen så må gott i solen kram

Godmorgon ....

Godmorgon ....


Jahao dagen som ledig igår gick med en rasande fart ... Fick mycket gjort och njöt förfullt av den härliga solen.
Fick tvättat altanen ändå Kent kom hem på lunchen och lämnade den hehe så hela eftermiddagen spenderades springandes med vatten i spann,räknas väl som träning eller hur? Lina kom förbi en stund och hälsade på trevligt och hon är ju för go:)) Barnen blir i som tossiga i henne hehe:))
Tvättberget med kläder tvättades sen i går kväll o ja just det städade nedanvåningen oxå full fart mao.
Idag blir det jobb till kl 14 sen får det bli en lugn efm kväll vi är lite slitna här efter dagar av fix..
Nåja solen skiner så fint här så förhoppningsvis kan man sitta ute på den nytvättade altanen och bara njuta:)
Kram

Jösses

Jösses


Vilket uppvaknande man fick idag:)) Redan 06 hör jag en tjej som fulkomligt vrålar HÄMTA MIG ;TA MIG UPP HÄÄÄÄÄMTA MIG eh que va vad händer hm Jo Meia såklart!!! Hon har hittat sin argaste röst och är tokförbannad på att Kent inte tagit upp henne när han steg upp hehe hennes humör går inte av för hackor inte så det var bara  o pallra sig upp och hämta argbiggan:))
Nu är hon go o glad igen och springer runt här o sjunger medans mamma gäspar som en tok hehe
Gårdagen vart ju kanon varmt och skönt Pallkragar på plats på baksidan och det börjar se ut som det är tänkt :)
Sådde gräs där det tidigare fanns stenar så nu får vi hoppas det tar sig och blir gräs där hehe
nästa steg blir att ytterligare jämna till gräset där bak och sedan lägga plattor på den upphöjda delen staketet ska oxå bytas sen e det klart kommer bli kanon :))
Idag är jag leeedig och hade tänkt tvätta av altanen på framsidan men Kent körde iväg med tralltvätten ghaa så vi får se vad som kan tänkas hända här idag Ute blir det iallafall för solen lyser så fint .
Nä kram på er allesammans och vi syns

Snooza

Snooza

Har jag blivit expert på... varje morgon nu är jag så trött att jag snoozar minst 1 g och har otroligt svårt att stiga upp ...
Till saken hör att de som känner mig vet att det inte är likt mig hehe morgon människa som man är men just nu känns det som det inte finns nån ände på hur länge jag skulle kunna sova;)
Jobbar till 14 idag och hoppas att solen kan ta o lysa i eftermiddag så man kan få va ute i trädgården och pula lite. Ser en ände på jobbet nu har bara idag o imorgon kvar innan en ledig dag den är grymt efterlängtad .. denna vecka har varit något i hästväg på jobbet med strul o annat vissa veckor vill man helst hoppa över........
Tom barnen börjar protestera nu och båda tyckte att jag skulle va hemma igårkväll Meia tyckte framförallt att jag skulle ta på henne pyjamas INTE Pappa sötnosen , Max protesterade oxå en del och då blir man ju lite tung i hjärtat sådär:)
Nåväl nedräkning pågår och inom snart semestrar vi ju på andra breddgrader "längtar"
Ska bli skönt o få rå om varanda en hel vecka utan vardagen som knackar på ...
näpp dax o dra snart pussen på er allesammans

Lördag

Lördag

Morgon och solen skiner och jag ska jobba... delad tur alltså både morgon och kväll tjo...
Igår när jag kom hem var jag såå trött skulle vila lite efter jobb sov i 3:½ timme jisses lite trist o bli snuvad på hela eftermiddagen men såå välbehövligt ( tack älskling) Kvällen var iallafall supermysig Med bee movie tillsammans med Max ,Kent och mys i soffan , Max älskar att få umgås med oss själva utan lillasyster hehe och han var i sitt goaste esse igårkväll. De stunderna är värda så mycket:))
Jaja i brist på mer säger jag go Lördag på er och kram vi höres:)

Maj maj måne

maj maj måne

Jag kan lura dej till skåne .Ja det ekar det här i huset ... Maxeman har snappat upp att man kan luras genom denna ramsa ,kruxet är att han drar samma skämt om och om och om och om igen;))
Den börjar med det är en Älg bakom dig så får man då vända sig om förvånat och då asgarvar Max så gött och snabbare än tåget drar han  igång maj maj.... Detta ägnade vi heeela kvällen åt igår typ 1500 gånger samma skämt heeela tiden och varje gång skrattar Max så han förgås hehe.Vi vuxna kände väl att det blev en aaaanings tjatigt hehe men vad fasen han var rätt skön oxå:)
Dagen idag tja som vanligt spenderas några timmar på jobb men idag slutar jag 12 iallafall skönt .Det kommer väl inte hända något speciellt idag heller utan det råder lugn över det Lindberska hemmet . Regnet visar sig här oxå så man kan ju inte vara ute o pula ;( Solen sägs göra återintåg imorgon vilket skulle vara gött:))
Nä go vänner nu år jag återgå till uppvakningsprocessen kram på er :)

ÅÅÅHH TRÖTT.............

ÅÅÅHH TRÖTT...................


Japp idag snozade jag om klockan ville verkligen inte kliva upp liksom det är det trista med mitt jobb att man jobbar när resten av familjen är långledig :( Jag jobbar alla dagar fram tills måndag .
Igår blev en rätt lugn dag var för trött för o fira nåt vidare så det blev lite god mat en stund i soffan framför tv kl 21.30 somnade jag till i soffan hehe så då drog jag mig till sängen i stället. Inte konstigt kasnke för idag vaknar jag med världens halsont suck inte nu igen liksom ska det aldrig ta slut dessa förkylningar !! Jaja inte värre ändå än att jag kan jobba .
Igår fick Maxeman en väldigt efterlängtad present av sin goa mormor han fick en skatebord och han är nu så lycklig man kan bli hihi han var ute en extra timme igår bara för att få testa den riktigt mycket söt är han när han ska göra "tricks" Han står på brädan och fäller upp den och tycker han är såå cool :)) Meia fick lite kläder som hon provade om heeela kvällen hehe.
Goa är de mina ungar.
Nää nu e det fan dax igen att dra sig iväg så skön 1:sta Maj på er och stor kram

RSS 2.0