Söndag...

Jahopp snart har denna helg rusat förbi igen med alldeles för få timmar och alldeles för mycket att göra ghaaa:)
I fredags var vi på 40-års fest för o fira svågern Jimmy:) Jättetrevligt och himla skoj o träffa nära och kära ! Barnen busade runt som tokar hela kvällen och som pricken över i.et kräkdes Meia på slutet ... Gumman då hon är inte alltf ör god vän av godis.
Igår då blev det sovmorgon! 09.30 slog jag upp de blå och vid 11 var vi i huset för massjobb:))) Kent la golv o golv o tja golv så nu är kök, vardags rum helt färdiga tjoho:)) Jag fogade mosaiken färdigt mycket bra bidde det med. Sen målade jag färdigt alla fönster som var kvar skönt skönt:) Fick ett ryck sen och målade träväggen i sovrummet vit hehe övertalade mannen som inte var helt på min linje nåja nu är den målad 2 ggr och ska strykas ytterligare 1 ggn ...Vi satte även ugn och häll på plats i köket bidde kanon.
Idag är det städning som gäller för min del och jobb i kväll phu! Kent ska lägga färdigt golven i hall och barnens sovrum ..
Efter det lägger vi ner stora renoveringen jippie och ska ägna veckan åt finliret som lister på plats ,småmålning här o där ,få våra valv fina ,sätta resten av köket på plats och flytta våra grejor, allt smått o löst ska förflyttas i veckan så att vi sedan bara har möbler kvar på fredag gutt va?
När vi började denna resa för drygt 3 veckor sedan trodde vi inte att vi skulle hinna med så mycket haha ,vi tänkteatt bara kök hall o vardagsrum e någorlunda klara . Men nu e det 3 veckor senare o vi har hunnit även 3 sovrum och hall och en hel del extra .Det vi bortprioriterat nu är vårat sovrumsgolv där byter vi inte golv nu det får vänta helt enkelt :)
Man får inte heller glömma att utan våra nära och kära hade vi aldrigt lyckats med detta så från oss det största tack!!

Vi ska nu flytta in i drömhuset och bara bo och njuta av det vi faktiskt åstakommit jippie:) Tända brasa ligger högt på önskelistan:)) Resten av huset får ligga på väntelista för just nu är alla våra krafter på upphällningen och lusten för hammaren och målarpenslen noll .

Bider får nu vänta tills vi är klara .
kramen på er allesammans och trevlig första advent!

Kommentarer
Postat av: MissyElliot

Ni har gjort ett hästjobb på så kort tid. Det var toppenroligt att få se det live igår....



kramiz på er

2008-11-30 @ 08:34:06
URL: http://missyelliot.blogg.se/
Postat av: Sussie

Glad 1:a advent på er gullisar!



Idag intar vi staden för tomtetåg och titta i skyltfönster! Alltid lika mysigt varje år. Synd att det inte är nån sö!



Pusset på er!

2008-11-30 @ 09:58:33
URL: http://suzanita.blogg.se/
Postat av: MissyElliot

Hur går det, har ni flyttat in allt nu? Jag såg er igår och tänkte att ni kanske kommit in.

kramiz

2008-12-06 @ 07:48:06
URL: http://missyelliot.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0