Godermorgen

Jahoo barnen vaknar tidigare och tidigare idag steg vi upp 0615 ghahahaha Alltså aptidigt ju:(( Får sova en stund sen så man orkar va med o parta ikväll på värnamodagarna skoj skoj ska det iallafall bli:))
Igår såg vi förresten en riktigt bra film P.s i love you se den för den var faktiskt riktigt sevärd tyckte både min man och jag.
inatt sov jag hela natten och för första ggn på länge så hade vi inga barn i sängen och jag har inte hostat heller gutt....
Förkyld e jag tyvärr än :((
Ang huset så ska vi va med o buda men vi har en rätt låg gräns för vad vi vill ge då där är massor att fixa till på det så den som lever får se vad som kommer att hända framöver;) Rackarns häftigt hus är det annars och det skulle kunna bli ashäftigt :)
Jaja tjöt tjöt och nu ska jag fixa iordning här hemma lite innan Mams kommer hon ska ju se efter de små huliganerna ikväll hehe
puss på er och ha en sköön helg.

Kommentarer
Postat av: Sussie

Tjoho!



Ska bli jätte sköj i kväll! Hoppas du orkar med kvällen du förkylda lilla tjej! he he he



Kramet/

2008-08-22 @ 09:40:38
URL: http://suzanita.blogg.se/
Postat av: sanna

Halloj i stugan! Va tråkigt att du fortfarande är förkyld! Själv har jag sovit apdåligt inatt..så, jag får nog också försöka vila lite i e.m. så man orkar med galej ikväll! Kul ska det bli! Äntligen lite röj i denna stad!! Ses ikväll! Kramis..

2008-08-22 @ 11:55:23
URL: http://sutzana.blogg.se/
Postat av: Anonym

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=1458

2008-08-22 @ 22:12:51
Postat av: Sussie

Har en utmaning på min sida till dig!



Pusset/

2008-08-24 @ 11:58:29
URL: http://suzanita.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0