Phu vilken dag..........

Phu vilken dag...........
Min stackars lilla gumma fick en allergisk reaktion igårkväll .Vi höll på och greja på ovanvåningen med tvätt och annat Maxe och Pappa spelade spel Meia  sprang o grejade för sig själv lite typ försökte kissa leksakspottan o så;) I vilket fall som så fick vi plötsligt syn på stora utslag på ryggen sen så såg vi vidare och upptäckte att hon hade i ansikte och armar och tja lite överallt huu .Med tanke på alla allergier mannen har och att hon var svullen i ansiktet så tutade vi snabbt som ögat till akuten där vi fick komma in direkt skönt och väl där börjar det lätta lite . Hon fick ta cortison och tavegyl där och så fick vi lite med hem om det skulle blomma upp igen men det har det som tur är inte gjort ,hon har fortfarande utslag och är ruggigt kinkig och besvärad men det kan ju vara reaktion på mediciner oxå .
Eftersom det är första ggn det hänt så görs inte så mycket åt det de menar att det kanske aldrig händer igen och händer det igen får vi utreda vad hon reagerar emot . jaja idag blir jag hemma med henne  och så får vi se om det  förhoppningsvis försvinner .
Måste bara lägga in en annan ska oxå:)) Häromdagen var vi hemma hos sussie och fikade en runda ...
Maxeman var med och fick prova ett spel där som han blev helt frälst i :) Ett spel som vi haft hemma innan så i ett svagt ögonblick så sa vi att det hade vi nog hemme ajaj efter letande typ överallt kan vi inte finna spelet och Maxeman blir superledsen såklart.. Men här dyker dagens stora hjälte upp ..Då Oliver ,Sussies pojk får höra hur ledsen Max blev över att vi inte kunnat ordna spelet till honom så cyklar han hit igår efter Max dagis och ger honom sitt spel för att Maxeman ska bli glad ,där är en kille med hjärtat på rätta stället:))) Max strålade och tackade och tja rusade hem för o få spela;) Max och jag pratade om det sen oxå och vi kom överens om att vi ska göra något fint tillbaks till Oliver för ett sånt beteende måste ju belönas:)

Nähä nu kan jag inte sitta här mer för lillan hon kräver sitt
Pussen på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0