Lilltjejan är sjuk:(

Jaa den lilla damen i familjen är inte i form alls.... vi har i ett par dagar kliat oss i huvudet( nej inte löss:))
och undrar vad som tagit åt henne ,ett par nätter nu på raken har hon kräkts 1 gång o sen sovit gott varit pigg och busig som vanligt på dagtid .Tills idag då ... diarre.. så det är bara o konstatera en mystisk magsjuka härjar i hennes kropp stackarn har idag legat i min famn o inte velat va me på något bara i mamsens famn vilket iofs e rätt mysigt nu sover hon i sängen så vi får väl se hur det artar sig här hemma om vi alla ska däcka ihop av elaka magbaciller (Kent påstår sig känna sig lite hängig ) och bli tvugna o ställa in kalasandet  på Lörd eller om vi har tur och det är en snabbövergående variant .
Max håller jag inne idag oxå då han oxå verkar lite hängig dock utan magbekymmer han är inte så glad på mig och hävdar bestämt att det bara ser ut som om han  e sjuk och att han är absolut frisk hehe.
I övrigt så är det lugna gatan här hemma vi jobbar mest och har tagit det lungt i övrigt från fixandet i hemmet är inte ens färdiga i hallen än måste dra en strykning till men orken finns liksom inte just nu nåja innan helgen ska det förhoppningsvis bli klar iallafall. Ja sen så har jag fått förlängt på mitt jobb tills 31 aug skönt tycker jag då jag dels trivs väldigt bra och så får jagmöjlighet till sem i sommar och så givetvis den där braiga lönen haha så jag är glad
nä ska gå o mysa med maxemannen lite så puss på er:)

aloha

jahopp nu var det någon dag sen igen Varit och är full rulle här hemma med barn ,jobb, pyssel och annat...
Vi har målat i våran övre hall och trapp vitt vitt och vitt och trots 3 strykningar behövs det ytterligare en strykning ghaa...
Nu har vi haft paus någon dag så det lutar åt att försöka bli färdiga ikväll får väl se om vi orkar hehe
Annars så blir det jobb för mig hela helgen så Lilltjejan som blir hela 2 år på Lördag får ha sitt kalas nästa helg men vi får se då det verkar väldigt tunnsått med familj som kommer !! Varför är man inte förvånad?
Ja tänk att vår fina goa tjej blir hela 2 år det känns helt otroligtimage110
visst e hon för goooooo:)
nä nu stundar kaffe och en ny dag så see ya:)


Jahopp

Det var ju länge man fick jobba hm Andra dagen och man får vara hemma o vabba för lillan ...
Upptäckte igår att lilltjejan har feber så det var bara o ringa hem Kent för vabb och så fick jag ta idag vi gjorde en överenskommelse att vi kör varannangång eller varannandag så det blir juste liksom.Det är något magiskt med barn de blir baskemej alltid sjuka vid de sämsta lägena har de någon sorts inbyggd virus som kickar in så fort det är olägligt?? Jaja rätt mysigt ändå att få gå här med Meia och ägna sig bara åt henne för store drummlen är på dagis hela dagen han höll på o få krupp när han trodde att han oxå var sjuk och inte kunde gå till dagis hehe .
idag har hon ingen feber så om allt går vägen så får de gå båda imorgon och vi kan jobba som vanligt.
Jobbet igår då.. gick bara fint och det känns betydligt bättre o jobba nu tack vare goa arbetskamrater som verkar va kanongoa vilken tur man kan ha  o hamna på ett bra ställe:))så dessa 3 månader kan nog springa iväg rätt fort..
Nä nu ska jag återgå till o mysa med lilla tösen i soffan och få många kramar o pussar .:) see ay....

Första riktiga jobbdagen då..

Jahopp då ska man börja jobba ikväll på riktigt så att säga ... gick ju vid sidan av förra veckan men idag så smäller det hehe.Nåja jobbet är ju detsamma som jag haft innan bara nya namn och rutiner så det kommer nog gå bra ..
Om jag nu ska tycka något så är det väl att jag känner mig rätt likgiltig och disträ då jag inte känner att jag får någon utmaning av detta utan det är som om jag alltid gjort detta vilket jag ju faktiskt har så visst är det skönt o få jobba men jag hade nog önskat att få göra något mer utmanande och utvecklande.
Chansen finns dock att jag får börja jobba på IVA i Maj så håll gärna tummarna för att jag får jobbet där sen:))
Vilka Ilandsproblem man kan ha haha.
I övrigt så flyter livet på det börjar växa fram planer på att förnya köket här hemma ,till obörja med en ny bänskiva vask och diskho sen får vi se... kommer säkert mer framöver men vi tar det lugnt och bara en sak itaget vill ju inte hamna i samma ekorrhjul vi befann oss med i huset då jag gick in i väggen huga... Är ju inte riktigt hundra ännu så dumt att lägga på för hög växel!!
Var o vägde mig igår och efter 1 vecka blev det -1,8 ihaa så nu kör jag på med promenader och VV så ska allt gå på rätt håll känns bara bra och inte ett smack jobbigt heller skönt :)
stegen då...

14/1 10332

15/1 18815

Nä nu ska jag ägna mig åt mina goa busar här hemma en stund innan jobbet ha det kramar på er!!!!


Stegen då

Ska försöka rapportera här 1 g i v hur många steg jag tillryggalagt veckan som gått så tada...

9/1 = 10968 steg

10/1 = 14442 steg

11/1 = 23666 steg

12/1 = 14325 steg

13/1 3914 steg (glömde sätta på stegräknaren först hehe)

godmorgon...

Jahopp Måndag morgon igen ... e det bara jag som tycker det är måndag oftare än andra dagar?
Iallafall har helgen varit strålande trevlig och gått alldeles för fort ...

Som ni vet så var lördagen stora städdagen här och jäklar vad vi slet hehe men hemmet blev verkligen skinande rent överallt gött mos även om det jusst nu inte ser tillnärmesevis lika skinande ut hmpfh.

Sen blev det faktiskt barnforitt till kvällen då barnen ficka passning av Lina och Johan ,vi föräldrar passade på o gå på Harrys filefrossa och gotta oss maten var god men servicen tja där hade de en hel del att lära .

Mätta i alla hörn av magen var det meningen att vi skulle gå på bio men med all mat i magen kändes det rent omöjligt att klämma ner sig i biostolar under 2 h så vi tog istället en promenad runt Värnamo centrum innan vi begav oss hemåt och hyrde en film i ställlet. Barnen hade haft en kanonrolig kväll och var så nöjda med Barnpassningen så Max tyckte gott att vi kunde ringa till dem nästa Lördag ingen haha (Lina o Johan behöver nog minst 1 mån att vila sig tror iallafall jag hehe).

Söndagen då... jag fick världen sovmorgon slog inte upp mina blå förrens 11.15 jisses så länge har jag inte sovit på evigheter gött var det iallafall tyvärr vaknade jag med en otäck förkylning bläää ....

Vi tog en sväng till Ljungby iallafall och hälsade på Dick och Annika i deras nya fina hem och fikade bort några timmar trevligt :) Väl hemma stoppades Barn i säng rätt snabbt och soffan intogs någon h men med min förkylning i kroppen gjorde mig rackarns frusen så jag drog mig tillbaks redan vid 21 med ett varm bad och bums isäng!!

Dagen idag ska spenderas med barnen då jag e ledig och då får barnen med va det får se vad vi ska hitt på...

vi höres snart kram på er alla och simma lugnt.


Ledig lördag....

Godmorgon alla glada ... Idag e det lördag i det Lindberska hemmet och det innebär tyvärr städning med stort S har man som vi 2 små filurer som älskar o röja gror det igen med blixtens hastighet och nu vadar vi fram bland grejor o smuts så idag får vi kavla upp armarna bestiga snabeldraken och hugga in med spaden så det känns någorlunda respektabelt här iallafall 5 min hehe:))
Annars flyter livet på och jag började jobba redan i Torsd så nu är sötebrödsdagarna slut och en ny fas har börjat.
Jobbet jag fått är ju samma som jag gjort de sista hm typ 100 åren så det är inget nytt på den fronten,arbetskamraterna verka shyssta så det kommer nog o flyta på rätt bra har ju fått 3 mån direkt så det känns som om det är gott om tid att känna sig för.. sen verkar det som om jag har stor chans att få börja på IVA till sommaren så vi får se vad jag gör sen men det närmaste 6 mån är i allafall utstakade sen hoppas jag ju komma in på sjuksköterska till hösten om allt går enligt planen :))
Ikväll eller imorgon har vi fått barnvakt om vi vill så då tänkte vi passa på o gå på bio och käka något gott det är ju inte dumt alls liksom:)))) Goa Lina ställer så gärna upp o passa kidsen så vi kan få till lite vuxentid tillsammans du är guld värd Lina!!
Jag återkommer och berättarsen.. för nå e det dax o kavla upp .. greja med min favvosylssa "ironi´" see yaa!

Fått jobb:)

Var ju på 2 intevjuver igår och de gick jättebra båda 2 meeen det på iva var det massor av sökande på och sämre lön så efter att konsulterat magkänslan så valde jag att tacka ja till det på Linnebergsgården, 3 mån till o börja med skulle det sen inte funka så får jag söka om till iva inför sommaren skulle ju oxå va skitkul o få testa på :) min plan är ju ändå att få börja skolan till hösten om jag kommer in så det är lugna puckar liksom...
Lönen jag fick vart kanon minsann och det kan ju bli liiiite kul o trimma Kent här hemma eftersom jag kommer få högre lön än honom:) men det bästa är ändå att det verkar va ett bra ställe och välkomnandet jag fick igår var väldigt positivt så det kommer nog gå kanonis;)
I övrigt var jag på mitt första vv möte så nu ska här räknas points och promeneras bort överflödiga kilo känns bara fint det med.
Maxemannen har börjat gå på brottning oxå och var iväg med papsen för första ggn igår och det tyckte han var riktigt skoj så nu får han köra på en kväll i veckan så får vi se om han fortsätter att tycka det är kul :)
nä over and out har lite pyssel på g här hemma så vi höres kram

Hm fler jobb på g

Jahopp helt plötsligt rasslar det in jobb här otroligt har varit stentyst i flera v men nu rackarns så ska jag på 3 intervjuer ett på IVA superintressant men blir nog svårt å få vi får se sen e det på 2 olika äldreboende alla e vikariat av olika slag hm får väl se vad som händer men skönt e det iallafall att det ringer om olika jobb nu så man inte helt tappar självförtroendet :))
återkommer med rapport om hur det gått puss på er

första intervjun bokad:)

Har lyft mitt jobbsök idag och ringer runt och fiskar lite och fick napp på ett ställe jättenära här ska dit den 16 jan så ni får jättegärna hålla era tummar för mig då:))
ska bli skönt o få komma ut o jobba o känna på det verkliga livet haha
kram på er

Resa bokad:))))

Idag har vi bokat resa till Gran canaria Bahia felic 1 v den 27 augusti far vi jippie ska bli så underbaart:))

Ska bli gott o få sola bada och bara vara tillsammans hela familjen....
Nu ska vi kolla film o mysa höres...

Dagen idag....

Härlig dag med röj i uteförrådet vilket innebar att barnen oxå var ute och tjoade o mös i snön åh jag gillar verkligen att snön är här och ungarna med :)) Max tom provade på skidor idag det tyckte han om.
Kvällen har spenderats hemma hos Sussie Ola och även Sussies mams o paps jättetrvelig kväll med riktigt go mat :) som vanligt hehe och undrars om inte men blev lite hoocked på gitarheroes
nä ska väl ta o nanna kudden och det förhoppningsvis läääänge
gonatt på er

Stegen då...

Tänker lägga in min steg här dårå så jag kan ha koll på dem hehe försökte skriva på lapp men den bara försvinner hela tiden liksom får fylla på efterhand sen kanske ska lika flitig som Camilla och skapa en vikt och motionsblogg får se ska fundera på saken

2/1 =7632 steg

3/1 = 16801 steg

4/1 = 12412 steg

5/1 = 10690 steg

6/1 = 11227

Mina stackars barn....

Jag tror att jag snart får krupp på de mina små inte för att de är jobbiga busiga eller så utan för att de slår sig massor just nu . Började med Max för ca 2 månader sen då han drattade rätt in i soffbordet hack i hakan och en runda till akuten ,sen i mellandagarna och bus med vännernas stora grabb föll han rätt in i armstödet på soffan och fick världens blåklocka så han ser ut som en första klassens boxare, sen e det då Meias tur på nyårsafton då var storebror behjälplig med att släppa ner Meia i trappen där hon givetvis ramlar och får fläskläpp gigantus aaaj, och igår då så när jag är på promenad och sen kommer hem så är det ingen hemma och då visar det sig att lilltjejan ramlat ner från soffan och slagit i huvudet i soffbordet ytterligare ett akutenbesök och nu får de limma och tejpa henne i pannan ghaaaa .Jag tror att jag ska investera i skumgummi i massor och klä in både barnen och huset från topp till tå för nu får det räcka med olyckor minsann !!!!
Annars så är vi ju precis i början på ett nytt år med nya förväntnigar och roliga händelser mm mm och det känns som om året som kommer blir ett bra år med mycket skoj:) Har antagit en promenadutmaning från camilla som går ut på att gå minst 8000 steg om dagen så nu gäller det o ligga i minsann:)
 nä nu vill barnen ha uoomärksamhet får åtekomma ha det.....

Gääääsp...

uj uj här har vi verkligen trötta familjen idag blev rätt sent igår vi var väl inte i säng förrens 03 nångång och idag sov Max till 11.30 då vi fick väcka lillgrabben .Meia sov till 0845 och jag själv till 10snåret resten av dagen har innebärit ett hasande mellan soffan och kylskåpet i ultrapid fart ...
Orsaken är naturligtvis en supertrevlig nyårsfest igår och jösses vilken GO MAT!! Den enda nackdelen ar att tiden gick så rackarns fort och innan man hunnit blinka blev klockan sen tjo.
Tänk att våran Maxeman fixade hela kvällen på gott humör och full rulle rakt igenom enda tills han kraschade i våran säng imponerande!!Meia hängde med till 2130 ungefär och var så go inatt och somnade om på studs när vi kom hem de får många + poäng avv oss tacksamma föräldrar hehe.
Det tråkiga är att imorgon börjar vardagen igen Kent jobbar och barnen har några dagar ledigt till innan dagis börjar får se vad vi kan hitt på bilen är ju kass så vi kommer inte sådär jättelångt tyvärr .
Annars ser jag med glädje och tillförsikt framåt mot ett nytt år som bjuder på en massa spännande och roligt och fom nu går allt mot ljusare tider ihaa...
nä nu ska jag masa mig tebaxs till soffan och göra det minsta möjliga på ledighetens sista dag;)
Kram på er allehop

RSS 2.0