Nu drar jag:))

Nu drar jag ner till Helsingborg ,umgänge med Janet väntar:))
En runda på stan mycket tjatter och mycket härligt ska det bli!!
Åter hemma imorgon efm/ kväll så ha det gött denna helg för det ska jag hehe
Kraaaaam

Hmm

Lite har visst hänt här på sistonde....


Den där frostade plastfilmen till hallfönsterna jag talade om



Hallen som den såg ut innan HUUUGA


Jamen se på faan ;) Hallen däruppe är heeelt klar jippie;)) De gallgula dörrarna är ett minne blott och taklister på plats
Ikväll ska det firas hehe:))

Puss

jaha då var det våran tur:((

Förkylningen har hittat hem till oss och jag och mannen är bombförkylda:(( Barnen är än så länge ok konstigt nog men man klager ju inte på det haha.
Nåväl vi får la hosta ikapp på varsin soffa och beklaga oss för varandra;)
Hoppas bara jag e frisk tills på Lördag då jag flyr hemmet för umgänge med goaste Janet ... Ska göra stan i hbg och övernatta i mamsens lägenhet och bara tjöta och umgås "Längtar"
På Måndag börjar jag sen mitt nya schema och kommer vara ledig flera helger tjoho världens bästa schema får jag love it hehe.
Nähä nu ska jag hosta vidare så hoppas ni har en skön dag så höres vi!!

Äntligen ledig

Idag är jag ledig skööönt !!! Har varit ruggigt trött några dagar och somnat i soffan vareviga kväll haha tom när vi hade gäster i sönd somnade jag ifrån dem  Förlåååt:)
Jaja idag fick jag faktiskt sovas ut lite:)
Igår var vi på banken oxå och värderade om huset gick jättebra och nu har vi grönt ljus för o fixa berg/jordvärme här hemma, ikväll kommer de första för o ge offert:) Betyder massor för våran ekonomi så det är jäkligt skööönt :))))
nähä nu vill lilla gumsan dega dvs greja med lera hehe ,hon sitter här o tjötar mamma kan du fixa det till mig så blir jag jätteglad hehe såå vi höres puss


Grattis Meia på din 3-års-dagen:))

Idag blir lilla stora gumman 3 år ... Hon firades med tårta och presenter redan igår och hon möös i fulla drag haha:) Mycket nöjd med alla fina presenter hon fick och allt provades och grejades med massor :) Alla fina kläder åkte på   lager på lager haha;)

Här försöker hon blåsa ut ljusen.Sötnos!!



Mikrofonen var en höjdare :)

Puss på din dag gumman vi älskar dig !

Lördag:)

ska jobba i kväll och innan dess ska det hinnas massor hehe:)  Strax ska vi gå o kika på skolan Masseman förhoppningsvis ska gå på sen.. Väntar bara på att mannen ska komma hem från affären ( Varför tar det dem dubbelt med tid o handla?)
Sen ska det bakas tårtor oxå och städas och tja ni vet;)) Denna helg blir väääldigt intensiv minsann
nähä ni Meialeia kallar see ya!
Puss

Godmorgon:)

Gårdagen försvann i ett nafs och inte gjordes allt som skulles heller haha .Mannen drabbades av stora tröttheten och sov bort kvällen i soffan plutt då han var helt färdig...
Nåja får se vad som händer dag då vi måste iallafall tömma garaget för vi ska få hem 5 kubik ved :))) och då måste vi ju ha plats till det med ju;)
Ska åka o shoppa lite inför Lillans födelsedag oxå tårta vill hon ju ha :)
Ja  så vad 17 ska vi käka ikväll dårå fredag och allt någon som har något gott o tipsa om?
Igår satt jag o surfade runt på resor .. drömma får man ju göra men med våran ekonomi får vi välan nöja oss med ljungbybadet hehe såå jäkla trist:( Vill ju till varmare breddgrader...
Kanske kanske kan vi bila till kroatien ,får se om budgeten håller för det:)
Nåja nog om gnäll och nu får jag sätta igång o greja om jag ska hinnanått
puss


Varit mycket..

Äntligen är jag leedig :)) Jobbat mycket och varit låånga dagar med, så varken ork eller tid har funnits.
Nu har jag 2 dagar ledigt men allt annat än slöa hehe. Idag ska det bakas för stundande kalas .. Städas och tvättas ska oxå göras.
Ikväll ska det målas slipas och fixas såklart en del som behöver göras färdigt :)
Shoppade tapet igår till kidsens lekrum denna bidde det
sandberg Lilly 220

Riktig barntapet haha:)

Hittade oxå skitsnygg plastfilm till våra entrefönster därnere, men först ska det slipas o målas dåra så bild blir när det är klart:)
Nähäni kavla upp armarna .. bananmuffins och kanelbullar here i come!!
Kram

Tiden springer...

Har inte tid med bloggandet just nu,  återkommer när det lugnar ner sig :)
Puss


Godmorgon:)

Pigg utvilad och redo haha:)
Gårdagen bjöd på röj o städ inomhus alla kidsens leksaker har mer eller mindre funnit sin plats, hur länge det nu varar hehe:) Något skräp blev det inte släng hann helt enkelt inte. Familjen drog till badet här i värnamo några timmar oxå ,mycket uppskattat av de små och oss förstås.
Väl hemma bidde det ÄNTLIGEN gardiner i vardagsrummet haha Kent har verkligen dragit sig för det då stegen är skranglig hihi:)
Jag tog mig en låång tupplur på 2 h jisses tröttfis e jag.
Kom upp lagom till tacosen:) Kvällen spenderades vid spel och jag lessnade på Mannen o sonen så jag gick o läste istället ,jo tjena efter en kvart sov jag igen ;))
Så nu vaknade vi 07.30 Meia o jag och jag kan lugnt konstatera att jag är utvilad haha.
Dagen idag bjuder på pyssel med lister o annat sen vete tusan får la  se
puss på er o ha en skön söndag;)

tjohej vad det gick!!

thumbs-up-down

Jodå visst slängde vi skräp igår i määängder lastbilen var fullsmockad från golv till tak haha:)
Meeen då var det ju det att vi givetvis fick bort typ hälften ghaaa Sen hanns det inte mer för då var tippen stängd grr:((
Jaja vi ska ta o fylla våran bil idag så får vi iväg mer ;)
Jag gillar inte o få saker nästan gjorda men just nu verkar vårat liv heta nästan klara nästan där och nääästan blablabla.
Återkommer med skräprapport haha
puss

bilder




datarum före



Datarum efter:)

u är vi ju inte riktigt klara dåra några lister ska dit valv o fönster ska målas oxå fönsterbräda såklart:) Men det artar sig
bjuder på en inte så samarbetsvillig leonardo oxå hehe



over and out

hmmm

hur får man tiden att räcka till?? Känns som om man bara sover jobbar äter o tar hand om barn just nu... vardagen kom med dunder o brak och tiden rusar på ....
Skulle ju fota lite och lägga upp bilder men inte ens det hinner jag hmpfh måste ju städa först haha;)
Jaja nu är jag faktist ledig i dagarna 3 men på latsidan kommer vi inte ligga !! Imorgon blir det slänga skräp för heeela slanten( förlåt ni dom slagit vad  mohahahaha;)) På Lördag blir det stääädning och röj igen fast mest inne dåråå.. Vi ska ta de små till badhuset o bada en sväng oxå.. lite kul får de ju ha med .Söndag tja förhopp ningsvis får man vile lite dårå hehe får väl se om vi hinner med hälften iallafall denna helg:)
Nä maten väntar och till helgen ska det komma bilder i promise
puss


Tillbaks till vardag...

Jahopp då är det slut på ledigheter . Jag började ju jobba i Lördags och resten av familjen kastas in i vardagen idag;) Barnen ska på dagis o vi jobbar. Kan knappt fatta att det är Maxemans sista termin på dagis nu tiden susar på med rasande fart;)  I efm ska lillmannen till ögondoktorn o kolla så han inte skelar ... syntestet var inte 100 hos bvc så nu ska han kollas lite extra..
Vi är inte riktigt färdiga till bilder på nedervåningen men snaaart så haha...
Annars är det rätt lugnt och händer int så mycket haha följer mitt nyårslöfte och kämpar på minsann känns bara fint ,
äh ska dra upp la familia och hasta iväg så puss på er  synes snart igen!

Det lönar sig....

Att åka bort några dagar:)
Jag och de små kidsen for till Helsingborg några dagar ,för o gästa Mormor .En del av anledningen var att låta mannen få härja ifred här hemma med diverse renovering .... När vi kom hem igår så hade godingen lagt nytt golv i  data och lekrummet ,målat hela datarummet slagit ut ett fönster intill hallen här nere och ordnat ett valv . Såå fint blir det och ett helt nytt rum har vi fått tjohoo Lite annat har han oxå fixat med spacklat och målat vidare med spottarna i vårat kök så nu jäklar är det inte mycket kvar :))) Vet ni efter detta ryck lägger vi ner renoveringen lääänge :) Gutt ska det bli och vi kan samla oss och hämta ny kraft. Snart stundar våren och med tanke på våran trädgård och fasad har vi en del o pyssla med haha.
En del annnat har hänt oxå bla har lilltjejan gjort stora framsteg med toaletten ,numera så sköts alla behov där sååå duktig är hon enda kruxet är de mååånga meter papper hon förbrukar hehe....
Jag börjar jobba idag oxå snyft har varit så skönt o vara ledig och det känns rättt motigt att det nu tagit slut :(( Någon vecka till hade inte skadat . Idag blir vi med ny familjemedlem oxå en liten vattensköldpadda ska få husera här hos oss :) Den landar i eftermiddag och namnförslag mottages gärna;) Vi vet dock inte om det är en tjej eller kille haha så vad tusan ....
Nähni har säkert glömt massor men thats it for now:))
Ha en riktigt skön lördag så lovar jag o återkomma med bilder..puss

Bilder


Min lilla spindeltjej:)

Nyårspingla;)

Stencool haha:)

Tja vad annars?? Det vanliga såklart en massa grejande och donande här hemma...
Vi håller på och färdigställer en massa smått o gott på ovanvåningen samtidigt som lekrummet tar form här nere...
Kent står konstant med en hammare i handen haha och jag passade på och storsortera och storstäda ovanvåningen skönt minsann!
Nu kan man se vad vi har igen haha.
Idag blir det golv i lekrummet och fönsterbrädor där uppe finally!!!!
Kidsen och jag flyr till badhuset med susanita i efm medans mannen jobbar på .
Vi ska ju ha en omvärdering av huset rätt snart så då vill vi ju ha fått så mycket iordning som vi kan hehe , planen är att fixa nytt värmesystem så det hade ju varit gutt om man fick in det i bottenlånet !
jaja den som lever få se:)
Nyårslöftet går kanon promenerar och tränar som bara den och inte en sötsak slinker in i denna mun;) Fasen vad skönt det känns när man bestämt sig :)
Nähä ni ta tag i dagen ska jag minsann väcka familjen och jaga iväg mannen o köpa golv o fönsterbrädor hehe
Så see ya

Halli halloo!!

andra dagen på nya året :)) And i feeel fine nanana:))
Vi hade en fantastisk nyår med goa vänner rackarns god mat och en himla massa skoj :)) Tack Sussie med familj för en riktigt rolig nyår:))
Gårdagen var av förståeliga skäl väääldigt seg hehe och vi gjorde inte ett levande handtag :)
Skönt och gott o ligga framför brasan när det var väääldigt kallt ute!!
I morse var det 14 - Här hu och 16 grader inne huuu:(( Nu eldas det för full rulle haha..
Ska ut o röra mig en sväng snart ska bli skönt minsann:) Nyårslöftet i år är riktigt tufft men jäkligt skönt oxå !!! Ska ha 0 tolerans för godis och allt annat snask nu jäklar ska hälsan prioriteras :)) Hänger ni med??
Annars grejar vi på här hemma Lekrummet håller på o färdigställas men just nu startar inte bilskrället igen:(( Batteriet måååste bytas ,så idag blir det av haha . Ska sen iväg o köpa golv och gipskivor så får vi se om vi kan bli färdiga;))
Nähäni ska kolla läget med busarna innan de river huset;))
Puss på er och god fortsättning!!


RSS 2.0