Söndag...

Jahopp snart har denna helg rusat förbi igen med alldeles för få timmar och alldeles för mycket att göra ghaaa:)
I fredags var vi på 40-års fest för o fira svågern Jimmy:) Jättetrevligt och himla skoj o träffa nära och kära ! Barnen busade runt som tokar hela kvällen och som pricken över i.et kräkdes Meia på slutet ... Gumman då hon är inte alltf ör god vän av godis.
Igår då blev det sovmorgon! 09.30 slog jag upp de blå och vid 11 var vi i huset för massjobb:))) Kent la golv o golv o tja golv så nu är kök, vardags rum helt färdiga tjoho:)) Jag fogade mosaiken färdigt mycket bra bidde det med. Sen målade jag färdigt alla fönster som var kvar skönt skönt:) Fick ett ryck sen och målade träväggen i sovrummet vit hehe övertalade mannen som inte var helt på min linje nåja nu är den målad 2 ggr och ska strykas ytterligare 1 ggn ...Vi satte även ugn och häll på plats i köket bidde kanon.
Idag är det städning som gäller för min del och jobb i kväll phu! Kent ska lägga färdigt golven i hall och barnens sovrum ..
Efter det lägger vi ner stora renoveringen jippie och ska ägna veckan åt finliret som lister på plats ,småmålning här o där ,få våra valv fina ,sätta resten av köket på plats och flytta våra grejor, allt smått o löst ska förflyttas i veckan så att vi sedan bara har möbler kvar på fredag gutt va?
När vi började denna resa för drygt 3 veckor sedan trodde vi inte att vi skulle hinna med så mycket haha ,vi tänkteatt bara kök hall o vardagsrum e någorlunda klara . Men nu e det 3 veckor senare o vi har hunnit även 3 sovrum och hall och en hel del extra .Det vi bortprioriterat nu är vårat sovrumsgolv där byter vi inte golv nu det får vänta helt enkelt :)
Man får inte heller glömma att utan våra nära och kära hade vi aldrigt lyckats med detta så från oss det största tack!!

Vi ska nu flytta in i drömhuset och bara bo och njuta av det vi faktiskt åstakommit jippie:) Tända brasa ligger högt på önskelistan:)) Resten av huset får ligga på väntelista för just nu är alla våra krafter på upphällningen och lusten för hammaren och målarpenslen noll .

Bider får nu vänta tills vi är klara .
kramen på er allesammans och trevlig första advent!

Nya bilder;)


Golvet tar form

Även köket tar form:)

Mosaik.

Nähä drar till ikea o köper luckor:))
Höres

Uppe med tuppen:)

Idag ni då kom jag upp på andra ringningen Jisses det var inte igår det haha.
Jobbet som gäller idag fram till kl 14 .
Kecke har en del o stå i nu  golv är på gång för heeela slanten gutt gutt kommer bli som ett nytt hem sen;)
igår var goa Lina här och vi fick lite hjälp med kidsen så då passade jag på o sätta upp tapeten i köket tjoho den satt som en smäck minsann:)) Blir kanon och vi är supernöjda:))) Ikväll ska det så fogas och förhoppningen är att köket ska va på plats med nytt golv ikväll och vitvarorna på plats:) Sen e det dax o åka o köpa luckorna skoj skoj.
Igår blev det en del städat här oxå sådant tråkigt med tidsparande göra som o göra rent bakom allting och i skåpen o ovan skåpen hujedamej vad trist men som sagt det blir mindre göra sen i stället ;) Meia o max var ju hemma igår och nu märker man tydligt vad kivna de är mot varandra det är kiv om allt haha ,du är en fegis nää det är duu jag fick mer mat än dig haha näää det fick du inte o så slåss de lite ... suck suck Vi konstaterade att något har hänt framför allt med Meia som nu ger igen friskt och gärna tar kommandot i att ta plats och att retas:))
Go ungar men jisses mina öron är nära o trilla av efter en dag med dessa busfrön:)
Nähäni dax o jaga upp familjen o iväg
ha en bra dag hörrni höres:)

Morning!!

Ushanamej vad morgontrött jag blivit haha. Jag som tidigare skuttat ur sängen får inte ögonen att vilja öppna sig när lillan står o tjötar om o gå upp och att vi ska gööööra nåt ...
Igår vart det en produktiv dag minsann:) Då lillan o jag skrotade hemma så passade jag på o putsa fönster så nu är de snart klara gutt :)packade o sorterade en massa kläder och när Kent kom hem körde han 4 lass med grejer till huset:)
Jag stannade kvar i huset på kvällen och satte mosaiken och jäklar vad bra det blir :) Jag är verkligen helnöjd :))))
Kent kom en stund på slutet och rev ut heltäckningsmattan så idag börjar han sätta golvet jippie äntligen:)
Får se om jag kan foga idag eller jag måste vänta tills imorgon ,beror på om limmet torkat ordentligt .Bilder får vänta tills allt e på plats för just nu ser det inte mycket ut för världen haha .
Idag är jag ledig och de små är hemma så vi får se om man kan få något gjort eller man ska vara förmedlare mellan dem ,de är inne i en kivig fas som späs på av Meias trotsålder så här är det livat minsann:)
Det är iallafall ingen som sätter sig på henne om man säger som så .
Nähäni om man skulle fortsätta med javat och slappa i da sofa en stund:)
See ya Pöss

Hemma..

Som nämnt igår e jag hemma med febrig liten ,rätt pigg o busig är hon iallafall så förhoppningsvis inget långvarig;)
Maxenman fick gå iväg idag iallafall .
Passar på o packar o fixar lite nu är det ju bara 10 dagar kvar hjääälp hur ska vi hinna haha ;)
Nåja det ska nog gå bra och är allt inte färdigt så må det va . VI är ju lediga 3 veckor över jul så då får vi greja då:)
Nähä puss på er back to Lillan.

Tjabba!!

Kväll i stugan och man går här o småhuttrar , brrr kallt ute  idag och lite för kallt även inne för vår smak.
Lite snö har det iallafall kommit  mee like :)
Jobbat idag och sen hem o hämta kids tja det är väl vad jag har hunnit idag haha Min lilla donna gör mig bekymmer idag:( Tydligen har hennes gaddar varit framme på de andra stackars barnen på dagis:((Hemma märker vi ju att hon är i 3års trotsen bigtime men det fysiska mot maxeman har ändå minskat ,så visar det sig att det ökat på dagis istället suck.
Får nog ta o prata med fröknarna om vad vi / de kan göra för det är ju inget kul som förälder att få hem ett bitet barn lika lite som vi tycker det är kul att Meia bits. Jaja får fundera vidare ... Just nu lutar det åt att lillan får bli hemma imorgon ändå för hon har lite feber gumsan ska kolla med pappa Kent hur vi ska göra imorgon först.
Kecke är för övrigt just nu i da hus och praimar och meckar met fläktupphänget får se om han sätter mosaik idag men tror det blir imorgon han är oxå lite hängig stackarn:(
MM tröttheten ligger tungt över oss just nu så vi måste försöka få till lite vila snart sooova och bara vara lääängtar :)
Nä go vänns nu ska lillan i säng o strax därefter den store lunsen haha så man får lite kväll oxå ja just det tvättid kl 21 buhuäää
puss

Bilder


Våran hall nedre


köket


Maxemans rum


en bit av vårat sovrum


Hallen där uppe

thats it:)

klickade ...

Precis hem denna frys:)

Fristående Frysskåp Gorenje F63303E

Nu har vi alle vitvaror gutt

Gutenmorgen

Idag fick vi sova ut skööönt Max o meia vaknade vid 8.30 men Goa stora Max tog Meia med sig ner o satte på barnkanalen så vi fick ligga o dra oss en stund till gokille:)
Nu så är vi alla på gång o språng haha,barnen tjötar på oss om Sussie nääär ska vi åka näääär snart eller?? Jisses.
Kecke åker bort nu snart o vi åker runt 11 sen är det hus för heöa slanten och ikväll blir det bara soft igen skönt Krafterna har återvänt och vi är på banan igen så nu kör vi så det ryker ett tag ..
nä frukosten kallar puss Ps tar med kameran idag bilder kommer ikväll Ds

Gokvällen på er...

Äntligen ar man ledig igen :) Jobbat intensivt i 4 dagar och imorgon är jag leeedig tjoho!!! Hm ja just det huuset attans man får ju jobba en del där med ;)
Imorgon ska Kecke sätta spishällen på plats och greja färdigt för fläkten med ventilation o sånt ,mycket meck med det... '
Jag ska välan riva ut heltäckningsmattan och gå en målarunda och färdigställa lite här o där och slipa ner köksfönster o spackla ev måla dårå... Barnen ska få va en stund hos Sussie som de älskar så de blir överlyckliga haha:)
Igår gjorde vi färdigt rören till köket så nu har vi äntligen vatten igen och städad upp massor skönt! Maxemans rum är nu oxå färdigt gutt gutt:)
Idag när jag var hemma på lång rast så bar vi in 60 kvadratmeter golv phu det var rätt tugnt minsann :)
Så nu rackarns kan vi snart älägga golv längtar efter det för då känner man sig nästan färdig ju;)
Nä nu så får det räcka ska joina mannen i soffan en stund innan kudden så ha det.

Freedag;)

Jahopp efter mycken sömn är man åter piggare igen gutt gutt!!
Vi slappade o sov o mös runt i gårkväll :)
Idag e det nya tag och efter jobb så blir det någon timme i la hus och sedan fredagsmys:)Jobbar ju Lörd oxå pga av byte av pass så det blir lugnt till sönd ....
Ha en skön fredag allesammans:)

Tröööött!

Idag blir det huset paus vi är alldeles för trötta idag! Satt nästan o somnade på jobbmöte idag haha ...
Kent e lika trött ;)
Nåja gutt o va hemma här o mysa med barnen ikväll okanske slumra en stund o bara vara:)
Jobbar ju på nu så tiden blir lite mer knapp o få till men men det får!
Imorgon ska vi först jobba sen blir det en del huset och kvällen får nog bli fri o kolla movie eller nått får se....'
Vi har lagt upp ett schema nu för vad som e kvar o göras i huset och om man säger så så är inte golvet långt borta gutrt gutt.
Nähä ni svammel svammel o gonatt :)

Lampa

Denna lampan är jag nog lite kär i haha




Denna lampan ska hänga över våran trapp minsann:)

ALSVIK Köksblandare 1 grepp
denna kran är inköpt

BOHOLMEN Inbyggnadsdiskbänk 1 1/ 2 ho
Denna vask ska kent sätta på plats idag:)




Denna tapet sitter numera i maxemans rum:)

Inspirerad..

Av Sussie som lagt in så fina badrumsbilder.
Här är vårat drömbadrum.


Detta badrum är sååå fint:)och vi kommer använda av oss det som inspiration.
puss

Gäääsp

Idag var det tungt o kliva upp när lillan vaknade ... Ont i heeela kroppen har man :(
Nåja lite kaffe så börjar man ju bli mänsklig igen:) Idag ska jag inte jobba i huset utan nu är det dax o återgå till det verkliga jobbet igen . Ska faktiskt bli skönt o göra något annat än o måla .
Igår blev en hel masso gjort i huset igen....Vårat sovrum är klart Maxemans tapet kom igår så den är nääästan på plats :)) Hallen på nedanvåningen är helt färdigmålat sååå skönt :)Mannen har grejat med köket ,satt stomarna på plats och satt upp gipskivor på väggarna byggt vår lilla specialhylla bakom spisen där kryddorna ska stå:) Bänskivorna är nästan på plats så idag ska han sätta vask o kran o skruva ihop det mesta :)
Kvar o göra nu har vi Sätta tapet o mosaik i köket Måla några fönster o karmar och så lägga golvet överallt o dit med lister sen e denna delen av renovering faktiskt klar och vi tar en lång paus haha.. inflyttning som gäller sen tjohoooo
Nähserni nu ska jag softa runt ett tag o mysa med lillan sååå
ha det

nu så:)

 kommer lite bilder:)



Våran helt galna fondvägg haha



Kent har börjat med o sätta köket jippie:)



Trot eller ej Meias rum e klart :))) Bara golvet som fattas


Tom hantag på dörrarna haha;)

Igår hände det grejer minsann Maxemans rum e färdigmålat väntar bara på tapeten som var restad:(
Hallen blev målad klar fattas bara lister i taket ... Vårat sovrum är målad ett varv blir färdigt idag:))
Hallen där nere är målad 2 ggr ska målas 1gg till sen e den klar . Kent åkte till ikea och köpte nya stommar igår felade 1.5 cm till de gamla suck .Fast vi är rätt nöjda med det ändå ,så blir hela köket ett nytt känns bra:)
Kecke har börjat sätta köket på plats målet är att skåp o vask o bänskivor är på plats idag .....
Spännande nu ,känns som om vi börjat knyta ihop säcken liksom:) Ska bli såå kul o få se det färdiga resultatet sen :)
Börjar bli rätt mätt på o greja o måla nu så efter detta är klart blir det minsann paus och inflyttning istället och komma till ro lite o njuuuuuta!!
Jaja tjööötar och ska strax dra iväg o mååååla :)
Pussen

tjohoooo.........

Morgon igen och here we go:) Efter en tidig start i går morse så fick vi massor gjort ;) Meias rum är kart ,Hallen här fått återställare, Maxemans rum har fått renoveringsgips och blivit spacklat.. En hel del finlir oxå .Så idag blir det fram med stora slipappret och slipa hela hallen och maxes rum sen e det bara o måla en jäkla massa phuuuu_
Känns som vi börjar knyta ihop säcken nu mer o mer börjar bli klart :) Idag börjar mannen på köket jippie ska bli så skoj o se det växa fram;)efter idag är det förhoppningsvis " bara" vårat sovrum kvar och så köket dåra ... Ja just det ett nytt golv över alles dårå huga vad golv det blir:)
Bilder kommer i promise men jag glömde faktiskt av det igår haha så nytt försök kommer idag:)
Puss på er

tabbadabbadooo....

Jahopp här sitter man nu lite smått bakis och segtrött i kroppen haha,blev en väldigt lyckad kväll igår:)
Jättegod mat och gott o dricka;) Skojiga folk och en hel del hrmm skönsång. Vi drog oss hem hyfsat tidigt dock då dagen idag e full av renovering och så kommer de små trollungarna hem jippie:) Har saknat dom i massor och ska krama dem som attans när de kommer hem:)
Igår fick vi en hel del gjort i huset minsann mycket smått som skulle färdigställas och en del lite större grejs.
Fått upp en fondtapet i Vardagsrummet yes blev såå bra :)) Vi är helnöjda mannen o jag .Bilder kommer ikväll då vi har lite finskärning vid runda fönstret först. Idag e planen att sätta upp återställare och tapet i Meias rum och förhoppningsvis hinna måla hallen .Hinner vi det är jag toknöjd:) Då har vi "bara" Max o vårat sovrum sen,ja och köket dårå;) Vi har redan varit o förberett lite i de rummen ...men de får vänta någon dag till . Imorgon ska Kecke börja greja i köket med att dra om o plugga rör o sådant meck ,förhoppninsvis går det lätt o smidigt och vi kan börja montera ihop det nya :) Spännande värre haha:)
nähäni kaffe väntar o så ska jag skaka liv i mannen min sååååå
seeee ya!

Godmorgon denna Lördag:)

Har precis vaknat och känner mig rätt ok skönt o få sova ut;) Igår vart det inget jobb med huset utan en tur till Jönköping. Vi köpte bla golv till ovanvåningen tjohej vad många paket haha.Mer färg och stommar till köket, alla bänkskivor handlades oxå.
Blev en del o bära sen phu:)
Kvällen blev lugn med hämtmat och bra film ,Narnia och den var riktigt bra minsann en perfekt fredagsfilm:)
Idag blir det några timmar i huset skrivit en lista på saker som ska färdigställas ,så det blir en massa sånt idag haha och kanske ska fondtapeten upp i Meias rum ... Sen är hennes rum färdigt gutt:)
Ikväll svidar vi dock om och går på galej hos Kents goa Moster som har den äran att fylla år:) Det kommer alldeles säkert bli en kanonrolig kväll med da family det blir det alltid haha;)
Nähni om man skulle ta tag i denna dag:)
Puss

Ny morgon nya tag:)

Blev tidig morgon idag då max hade bvc tid gäääsp:)
Kollat syn o hörsel ,lustigt de säger att han hör prickfritt haha:) Det märks då inte här hemma;)
Ögonen däremot ... Han såg bra på ena ögat dock lite sämre med andra inte så värst mycket sämre men en remiss till ögondoktorn är skickad för o kolla så han inte har en liten skelning som inte syns.
Nu  har barnen precis åkt iväg till Mormor för o vara där några dagar så jag o Kent kan jobba på i huset:) Barnen kunde knappt bärja sig i morse haha Tusen trillioner tack mams för att du ställer upp:)
I huset pågår det projekt för fullt dock är det sådana där tråkjobb som inte riktigt syns än mycket spackling, slipning och grundande phu trist men nödvändigt för o få till det bra:)
Nåja Max tak är i allafall målat + ena väggen o fönstret De andra väggarna ska få renoveringsgips för bästa resultat .Hallen har fått ett nytt tak då det gamla var för dåligt.Köket är målat ska stryka över taket 1 gång till i dag bläää:(
Vardagsrummet är nu heeelt klart sånär som en yttepytte bit tak haha:)
Satt upp återställare runt vårat fina fönster och där ska så småningom en fondvägg upp:)
Idag blir det spackla tak i hallen och spackla o förbereda för målning i Meias rum och förhoppningen är att hennes rum ska bli färdigt idag vi får välan se;)
Har inte tagit kort nu för som sagt det syns inte så mycket förändring trots allt jobb igår men idag ska kameran med så får vi se hehe:)
Nähäni dax o fixa sig iordning puss:)

day 3:)



Vardagsrum



In mot köket



Min älskade man haha sett från köket



Halva hallen färdig:)


So far so good !! Orkar inte skriva så mycket utan håll till godo med bilderna:)

KRAMEN

Åhh Vad seg..

Jag är idag !!! Tuggummiseg ihela kroppen det märks att man jobbat på som en galning hela helgen haha:)
Ont  både här och hm där! Jaja så är det och det är bara o gilla läget;) Sover inte riktigt som jag ska heller för tankarna snurrar runt av alla nya intryck och beslut som ska tas i samband med renoveringen.... Idag blir det dock inget med husfix utan idag e det jobb för hela slanten. Meia har gått o fått feber oxå så skrutt har sovit mellan oss i natt och att sova med en propeller är inte så lätt haha:) Mannen blir hemma med henne idag ,så får vi se sen hur det mås med henne .
Glömde kameran hemma igår 2 ggr eh förvirrad? Svar JA.
Hände massor igår igen och vi rusar ifrån i schemat :) Får se....
Alla element målade ,
fönsterna i vardagsrummet klara,
tak och väggar i vardagsrummet klara ,
våran kamin är målad ,
väggen intill köket är bortagen,
 ett runt hål är ursågat i den andra väggen, i
 stort sett hela köket är urivet bara vasken kvar:)
ett nytt högskåp monterat,
ett spisskåp monterat,
mattor o lister i barnens rum borta,
Alla skåp o lister i vårat sovrum bortagna:)))
De gamla karmarna som skulle bort är bortagna ,
Alla dörrar nertagna.
Spacklat på stolparna i vardagsrummet och likaså balken i taket.Det är det som kommer härnäst och är det sista i vardagsrummet som ska slipas o målas sen är det klart där inne tjoho:)

Köket ska nu målas tak och väggar, det blir nog mitt nästa uppdrag ,hallen ska ha nytt tak, återställare ska på och hela hallen ska målas...
Barnes rum ska målas o tapetseras och så kommer det bli lite häftiga färger o shabloner i deras hyllsystem.
Max rum blir det nog mest meck i då väggen inte var så jämn får se hur vi löser det.
Vårat sovrum ska dras ut en matta, en vägg ska få renoveringsgips och 2 målas.Träväggen gick o rädda så där slipar vi bara lite o betsar om.
Idag ringer mannen elektriker som ska få komma  o fästa lite el och dra fram så vi kan koppla den nya spisen o kyl o frys sen ,En del rör i köket ska förlängas o dras om innan vi kan börja bygga upp det nya köket,hoppas nu bara vi inte behöver vänta för länge på det.
Som sagt en hel del meck kvar men rackarns mycket har vi redan hunnit med:) Tack vare hjälp från Kents storebror och och svärfar och Lina och Johan som varit ovärderliga denna helg !!!!!

Hm långt inlägg blev det visst haha och håll ut bilder kommer promise:)
Pussen på er och ha en go måndag.

nu är vi igång



Här är nu taket målat bokhyllan som var fastbyggd i väggen är borta ...


Hela vardagsrummet är nu målat färdigt i vitt och jäklar vad det blir fiiint :)) ( På bilden omålat)

Här stod det en tv innan och en trälåda , Vi ska putsa till det o måla vitt perfekt för veden:))

Här är fönsterna spacklade o slipade redo för målning vilket vi gör idag:)


Tyvärr är kameran vajsing hade tagit efterbilder men de fastnade inte :( Nytt försök idag !
Vi hann som sagt var massor igår tack vare goa Lina o Johan som jobbade på som små illrar tusen tusen tack till er!
Så vardagsrummet är näst intill klart taket ska strykas 1 g till idag sen så är det fönster o elementens tur.
Idag kommer Svärfar och Kents storebror och hjälper oss o riva o demolera haha väggen intill köket ska bort nytt tak i hallen ska upp köket ska fortsätta att tas bort
Alltså i den här takten ligger ivi redan veckor före i planeringen så sovrummen hinns nog med de med tjoho :)
Idag känns det dock i kropp aaaj
Nähä go vänner återkommer med flera bilder senare och ha det gutt

Hmm godmorgon tror jag hehe:)

Har man sovit hårt eller hårt?När man vaknar och vet inte vilken tid på dygnet det är ,trodde ett tag där att det var kväll fortfarande haha ,men tji fick jag kl visade 07 .... Barnen i full action o lekte så sött med varandra gullungar;)
Ja nu har man börjat fylla på kaffedosen och känner sig så nära mänsklig man kan så här tidigt.

Fredag idag sååå jäkla gut gutt och ikväll blir det en lugn hemmakväll med god mat .Funderar på rådjursstek med trattkantareller hm får se vad jag kan klura ut:) Någon som har ett gott recept så tjoa gärna till.
Annars blir det mest laddande inför morgondagen då vi börjar tidigt som attans med tada målning av fönster tråååkigt göra men bättre göra det dirkekt så kan vi gå över till roligare saker sen :) Heltäckningsmattan ska oxå bort och så ska vi spackla alla väggar :) Så, där har vi ju en hel dags jobb redan där haha:)
Ja nu får ni nog stå ut med en hel del bloggande om husrenovering haha och bilder kommar redan imorgon :)
Nä go vänner får ta tag i dagen med lite tråkstädning :(
Ha en härlig fredag puss

Julklappsinslagning from hell!!!!

Alltså jag kan verkligen inte det här med o slå in klappar! Hela morgonen har jag svurit ,suckat ,trasslat in mig .tejpat fast mig, tagit sönder papper, klippt fel mm,mm,mm. Jag har helt enkelt inte den pyssliga ådran i min kropp:( Nåja nu är det gjort och 1001 sorgligt inslagna, tappert tejpade juleklappar till kidsen äro inslanga:) PHU.
Är helt själv hemma heeela dagen och njuter för fulla av tystnaden:) Visserligen bombförkyld men vad gör det när man får tassa runt i myskläder och gå opå toa ifred haha. Om någon skulle få för sig o ringa så passa på nu på dagen då kan jag ju tom prata i telefon utan tjo o tjat..

Så här skulle jag vilja att mina klappar kunde se ut :)



Och ja just det fått nyckel till huset nu tjoho på Lördag morgon smäller det:)

puss

Fiskmördare...

Min älskade man har blivit en fiskmördare! Igår vid matning av fiskar drog han till med en halv burk fiskmat, språket han använde när han gjort  så går inte att skriva ner... Jaja gjort är gjort men gubben är sen för trött ( Läs lat )för o rengöra utan jag rycker in o tar bort det värsta väl medveten om att det inte kommer räcka!!!Mycket riktigt idas såg akvariet ut som en riktig tjockdimma suck:( Små stackars fiskar glider tunt vid ytan kämpandes för syre... Så återigen får jag som märk väl är rätt så nere av förkylningen!!!Städa upp i akvariet efter min man dårå.... Sen så får jag ha begravningsceremoni  för 5 fiskar som inte fixat dessa mängder mat.Må de vila i frid . Vad gäller min hm älskade man så förtjänar denna sjuka fruga ett stort fång med blommor Så det så!"!!
Puss

NÄÄÄÄÄ:(

Sjuk e jag:( En rejäl förkylning besitter min kropp host o snörvel o frossa isch. Varför kommer sånt här när det är som sääämst o va sjuk ghaaa..Har verkligen inte tid med det just nu suck:(
Jaja soffan o jag får bli bundis idag ,allehanda mediciner får hjälpa på traven för på Lördag SKA JAG VA FRISK!!! BASTA:)

Nä nog med gnäll utan sofa hee i come :)
Puss


Godmorgon i stugorna:)

Jag vet nu varför jag bloggar så tidigt på morgonen .. Datorn är ju konstant upptagen på kvällarna ghaaa ! Mannen håller på med ett projekt och sitter in på småtimmarna vareviga kväll .Högt upp på min önskelista nu är en egen dator!!!
Så om jag är dålig på kommentarer och så så vet ni att det är helt o hållet min mans fel!!:))
Helgen försvann i rasande fart och igår var man rätt så trött hehe så trött faktiskt att jag försov mig tja hela familjen försov sig då mannen glömt ställas sin klocka oxå (Jag stängde visst av min) Så 06.50 vaknade vi o vi börjar jobba då haha .... Jaja vi fick rätt bråttom iallafall och inom 1 h var vi på plats:)
Jobbar låååång dag idag oxå och så ser det ut tills Fredag då det lugnar ner sig betydligt:) Och tja sen börjas det ju på Lördag med stora husprolektet hu tiden har verkligen rusat på och nu är vi då framme vid start :)
Nähä båda kidsen är vakna så nu får jag gå o fixa iordning dem:)
 Puss

Hav tålamod

Ändrar o fixar lite i bloggen bara .. Är varken lätt eller går fort haha:)

Puss

Nu är det som sig ska...

Sitter här tidigt som rackarns och dricker mitt kaffe .
Har varit några intensiva dagar och tiden har rusat på:) Häromdagen tog jag och Camilla en lååång sväng till ett knöfullt  Ullared och shoppade järnet haha;) Vi njöt av en hel dag utan barn och en massa måsten (bara shoppiing dårå) Jösses vad gött det var att få va iväg o bara strosa runt o tjöta hehe. Alla juleklappar blev köpta och en massa julfint slank med .Skönt o få det avklarat ;) Mannen muttrade inte såå mycket sen heller hehe utan såg rätt förnöjd ut då jag kom hem.
Igår då så packades finporslinet ner och Kent plockade ihop alla verktyg o annat som ska med till huset ,här står nu typ15 kartonger packade lite överallt tom med Max har fått packa ihop en låda :))) Efter ett tag dök goa Lina upp och det blev fart på kidsen som fullkomligt tjatade hål i henne haha .Blev en liten vända ner i stan för henne o mig oxå för lite shopping.Kvällen jobbade jag och det var så lugnt o mysigt igår:)
Idag jobbar jag till 14 sen blir det nog slapparkväll med lite god mat o så skööönt:) Jobbar ju ända tills fredag nästa vecka så behöver verkligen vila o tat lugnt emellan passen.
Nähä ni go vänner kaffet behöver fyllas på o jag hoppa i kläderna o sticka så vi får höres senare
puss o trevlig Helg!!

RSS 2.0