hello...

Här i det Lindberska hemmet råder ledighet .... skönt o ha hela familjen hemma och gomysa med ,efter ett par hektiska dagar runt julafton så har vi nu kunnat koppla av o njuta av hemmaatmosfär skönt...
Igår blev det mycket städning så nu är hela hemmet skInande blankt nåja det var så iallafall 2 min innan barnen redat till det som de vill ha det haha.
Idag blir det dock en runda ner till stan för besök bla på systemet måste oxå fixa lite nya blommor till fönsterna för 100nde ggn de bara mystiskt dör för oss det är ingen som kommer o vattnar dem åt oss.
Förhoppningsvis får vi sen fint besök från Helsingborg om de bara är friska vi får se ....
Barnen har invigt alla sina nya fina julklappar här har lekts och spelats nästan hela dagarna och vi föräldrar läs Kent har haft fullt upp med o bygga ihop dem och ladda upp med batterier hehe.
Annars laddar vi upp för nästa event ...NYÅR party here we come!! Ska bli skitkul och vet redan att det kommer bli dögo mat och en massa roligheter och massa goa människor att umgås med kan det bli bättre??
Nä får väl tjöta upp min familj och fixa så alla kommer iordning och få truppen samlad inför stadsbesöket det lär väl ta sin lilla tid ....
ha en go fortsättning nu alla go vänner!

Kommentarer
Postat av: Camilla

Gött att allt varvat ner lite. Det har det här också.... Har ett par lediga dagar med hela familjen nu....
:-)

2007-12-28 @ 20:13:35
URL: http://MissyElliot.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0