Godmornings:))

Äntligen fredag och dagen har börjat med STÄDNING phu .Möbelerat om lite har jag oxå gjort så nu är vårt datarum mycket större känns det som... Flyttade vår stora skänk helt själv och jäklar vad den är tung är nästan skakig i armarna nu hehe...
Får se om jag kan få till lite bilder sen när jag städat färdigt...
Nä åter till städningen bläää

gokväll

Jahopp dagen som började lite knarrit med liten sjuk gumma blev betydligt bättre framåt efm , lillan började visa sina takter igen .Som en söt liten papegoja började hon pladdra loss och busa på som den vanliga tjej hon brukar va;) Hon e verkligen härlig emellanåt då hon upprepar allt vi säger hehe. Dialog: Pappa: kom precis på att vi måste betala räkningarna Meia :kom us å a vi höver bet räkn ..Jag: hmh jag vet.. meia :hhm ja vet ...osv osv
Jisses vad hon kan prata .
Jag lyckades oxå med att komma ut på en promenad idag och jösses vad skönt det var! Var ju ett bra tag sen sist hehe men men nu jäklar får jag lyfta kragen på mig själv o bära runt mig ett par ggr i veckan iallafall .
Sist men inte minst DET ÄR FREDAG imorgon thjoho :)))) så gött,och på lördag blir det lite fest här hemma för mannen som blir ytterligare ett år Ska bli så skoj ju!!!!
Nä soffan o ryggläge nu så ha det gott allesammans...

Pluttan då....

Tja som jag skrev igår fick min lilla feber och istället för att bli bättre så steg febern och istort sett hela ef-kvällen låg hon på 40.7 grader hon var så slö lillan, trött och bara ligga i famn.. Inatt fick hon sova mellan oss så man kunde ha koll man blir ju väldigt nojig när de är så sjuka .Imorse låg febern på 38.2 så det bättrar sig:) Däremot så är hon helt färdig och har legat famn hela morgonen och nu sover hon. Tyvärr missar vi badet idag buhä men sånt är det ju när man har barn ,jag hoppas bara att lillan snart blir sig själv igen och busar på som den hon är annars:)
Vi har haft lite besök av mams o kusin anton oxå som sovit här inatt .Idag är lugnet återställt hehe och vi såsar mest runt o slappar jag o max skönt det med
Nä kram på er återkommer.

Attans!!

Det var ju då typiskt .Lilltjejen har ju varit ovanligt gnällig både igår och idag och tja nu har man svar på varför 39.7 i feber. Stackars gumman hon e så ledsen och har tillbringat morgonen i min famn ,vilket i sin tur har gjort Max avundsjuk och han ville minsann ligga lika länge i min famn ;) så min famn har varit upptagen av ungar hela f.middan fast det är iofs rätt mysigt:))
Meia har fått ipren supp o är rätt pigg nu iallafall får hålla tummarna för att hon blir snabbt frisk! Tanken är ju att vi ska åka till Ljungbybadet i morgon och då får lillan ju friska på sig snabbt!!
Jaja bara o gilla läget och återgå till busarna kram

Bättre ...

Såja nu är man back on track igen. Tog o pysslade om mig själv lite extra igår gjorde fotbad och noppade bryn filade naglar m.m.m.m....Skulle ha solat oxå men va fan man kom ju inte in där grr så ikväll blir det ett nytt försök med sällskap av sussie;)) Meia som var supergnällig igår sov middag i 3 h och Max härjade ute så jag fick en liten återhämtning där oxå.
Idag kommer min Mamma och min kusin Anton hit så man får lite sällskap kul!!
På Lördag fyller min älskling år så det blir en del firande av honom och huset fullt med folk tror jag ,funderar bara på vad man ska bju på,håller ju själv igen nu och karaktären jag har e tyvärr inte den bästa när det finns gosaker hemma så vad tusan kan man bjud på som är hyfsat nyttigt??Jaja det löser sig säkert...
Snön lyser vit här fortfarande och efter koll på temperaturen här i dag så e det minus 8 grader brrrrrr jag vill ha vårsol och knoppande blommor ju ,ungarna älskar det dock och en hel del pulkaåkning har det blivit så ok då snön får väl ligga kvar några dagar till men sen så får det baske mig ta o bli våååår;))
Mina små gullungar sitter just nu i köket och pärlar på pöattor tja meia försöker oxå sötnosen och Maxeman är riktigt duktigt skönt oxå de stunder de roar sig själva hehe men jag ska faktiskt gå o göra de sällskap en stund innan jag får ta o röja upp här inför besöket idag så ha en härlig dag så synes vi senara tja

lite

Lite less just nu lite sådär trälig som man säger på skånska:)
Känns som det är...

Lite less
lite tyst o tomt
lite långtåkigt
lite inspirationslöst
lite segt
Ja lite sådär känns det får återkomma när jag har något roligt att förtälja ...


Åh tidiga morgnar....

Jahopp jag undrar verkligen vad det är som gör att barn på något underligt vis vet att man vill sova länge på morgonen och därmed vaknar extra tidigt och tjötar upp en ghaaa. Det fenomenet har vi jämt hos oss men skulle de sova borta ja då kan de sova till både 9 o 10 mycket skumt anser jag!!
Jaja det är ju bara o gilla läget och se an en ny dag som idag ser ut o bjuda på kanonfint solväder hoppas bara temperaturen stiger uppåt i graderna så den förbenade snön smälter bort för gott;)
Igår hade vi trevligt besök av Lina o Johan alltid trevligt ! Våra barn visade sin busigaste sida hehe det resulterade tyvärr i att Max hoppade rätt in o soffkanten och drog på sig fläskläpp gigantus, han  var väldigt spak resten av kvällen stackarn. Idag är det tack o lov bättre och inte har han lärt sig av gårdagen helle utan det är fullt bus på de bägge redan phu.
Idag får det bli en promenad oxå behöver verkligen rycka upp mig när det det gäller den biten hehe så idag ska jag ut o gå basta!!! Ps är väldans sugen på o gå på sovrummet oxå meeeen min man får nog spader hehe och han har ju rätt det måste få vänta ett tag till:) nä puss på er go vänner ska stoppa barnen från o slå sig idag igen så see ya!!

golvet klart...

Här kommer bild på hallgolvet som äntligen är klart vi är jättenöjda:))

image134

puss på er.


AAAH hemma:))

Borta bra men hemma bäst :) kom hem igår och det är skönt o va hemma får jag säga .Mannen har varit jätteduktig och fixat o donat golvet i hallen så efter fogning i gårkväll e det i stort sett klar bara lite lister som ska dit då kommer det bilder igen jag lovar :)) Ska ta tag i dörrarna nu så är det helt klar i hallen sen och man kan börja snegla på nästa projket hehe Köpte fondtapet till vårat sovrum igår och letar nu matchande färg till övriga väggar tapet blev ..


image133


från bolagret me like:))
men vi får se när det ska bli gjort vi kommer gå varsamt fram och denna får nog ligga o vila ett tag innan vi går på sovrummet (fast det kliar i fingrarna) .
Kul är det iallafall att greja o dona igen ,trodde jag aldrig efter huset hehe men med tiden så kommer faktiskt sugen tillbaks men läxan är lärd och det får ta den tid det behöver...
Nä lillan e vaken o e lite småkinkig får gå o pussa på henne lite och hörni go vänner ha en riktigt trevlig påsk :))

tjabbalallala!

Jahopp Onsdag och idag åker vi hem till Värnamo efter mycket velande hit o di så näää vi längtar hem trots att vi haft väldans trevligt här så åker vi hem idag dels för att barnen längtar till sitt och jag längtar efter min man :))
Sen så gick några av planerna åt intet så home we go...
puss på er allesammen

Tillägg....

Jahopp skrev ju i morse om blåst men det räckte visst inte snöstormen slog till minuterna senare och hänger i än lägg där till en maxeman med dålig mage och konstanta toabesök så vet ni hur min dag sett ut....

En hälsning från helsingborg

Hej alla glada som de flesta vet är jag på turne så bloggen har lite paus:)
Vilken skön helg jag haft med trevligt sällskap i fredags många sköna skratt ,en härlig shoppindag i Lördags med en riktigt slapp lördagskväll skönt och välbehövligt.
I går kom barnen och nu är det rätt livat kan man säga hehe. I ärlighetens namn e det tänkt att vi ska stanna tills fredag meeen vi får se helt enkelt barnen klättrar redan på väggarna och Mormors lägenhet börjar likna ett slagfält jisses de är rätt tossiga mina barn:) Sen så ska det erkännas att jag iallafall saknar min goa man som e hemma o jobbar o pysslar så vi får se om jag kan hålla mig hemmifrån 5 dagar till;)
Idag blåser det friskt och utflykten i det fina vårvädret jag tänkt blir inte av för vem vill blåsa bort!!
Så vi får se vad man ska hitt på....
Imorgon ska jag o barnen träffa Janet i Lund för en tur på ett lekland sen hem till Janet en runda ska bli så skoj att träffa henne var  ett tag sen nu så det blir nog lättplätt att tjata bort ett antal timmar....
Nä nu återgår jag till annat vi höres 1000 kramar...

Godmorning!

Jahopp full rulle på agendan och det mesta ligger i kategori jobb .... Jobbade till 16 igår och jag släpade mig igenom dagne med nöd o näppe jag var såå trött igår  gick o la mig 20.00 och sov till 0630 idag känns bättre men är fortfarande rätt trött undrars om det är våren som gör en så trött eller vad?? Jaja idag blir det kurs o sen jobb ikväll. Imorgon är jag ledig men ska in på jobb någon h på kvällen imorgon ...
Sen är det äntligen FREDAG och då drar jag till helsingborg direkt efter jobb kl 14 sitter jag helt själv på bussen och ska njuta av en helg själv i helsingborg innan barnen sluter upp ska bli såå skönt Jag stannar där nere ca i vecka och under tiden ska Kent jobba och fixa färdigt våran hall spännande o komma hem sen o få se det färdiga resultaten hehe nä go vänner nu tror jag bestämt barnen river ovanvåningen hm får gå o rädda det som räddas kan bjuder på en bild på de sötnosarna varje kväll ska de göra så här ;))image132

Som ni märker..

Försöker trixa o fixa lite på bloggen är ju rätt ny på detta så hav tålamod:)))

musik


Halvägs i hallen:))

Lägger in bilder på våran hall ...image130

Mina efterlängtade vallmor på plats:)
image131

Och fondvägg på plats:)

Det som är kvar är ett nytt shiffergolv innanför ytterdörren och så ska vi fixa till innerdörrarna tror det kommer bli kanon:))


Kram

gokväll

Gokväll i stugorna ... skrivet ett litet inlägg så ni inte tror jag glömt av bloggen hehe....
Har haft en del o pyssla med bla är hallen här nere nu omålad och dra på trissor första konsten upphängd på vägg;) det tar sig...
Har mams på besök här så tiden räcker inte riktigt till o blogga. Imorgon blir det ÄNTLIGEN ett besök på IKEA yes nu ska mina vallmoblommor väl få inköpas och sättas upp i hallen det har jag väntat läääänge på.
Annars lever vi och börjar bli friska från diverse förkylningar, nä får återkomma imorgon nu e det ju lets dance:))
puss

Ledig:))

Tack vare lite finurliga byte så är jag nu ledig 4 dagar :)) Tyvärr så vaknade jag med världens halsont aaaj fast va tusean bättre det kommer nu än när jag jobbar hehe,,,
Barnen är hemma idag och vädergudarna verkar bjuda på en fin solig dag så det får nog bli en del utevistelse senare i dag.
Annars flyter livet mest på har ju jobbat en del så det hinns inte med mycket annat men nu när jag är ledig är målet att våran hall här nera ska målas och när jag sen åker på turne ska Kent fixa med nytt golv innanför ytterdörren en fondtapet ska upp och våra dörrar här nere ska få sig en makeover kommer bli såååå fint :)))
Vi har lärt oss vår läxa med renoveringar så tempo= väldigt lugnt hehe så efter hallen kommervi ligga lågt ett tag igen innan nytt golv i datarum ska in ligger en tråkig plastmatta idag som ska bli parkettgolv sen.
Nä ska gå o ta hand om vårat gigantus tvättberg bläää så ni vet var jag är .... kram

Jobb idag...

Jahopp så ska man iväg o jobba om någon h ...
Siiter här fortfarande i morgonrock något trött efter gårdagens umgänge :) Var ju hemma hos sussie och ola och åt god mat och några öl slank oxå ner:)
God mat är förresten en underdrivt det var satan i gatan gott då Sussie invigde sin nya fritös hehe goda friterade mandelpotatiskulor som hon trollat med och friterade till himmelskt gott med grillat !! till jodå det grillades ute igår hehe trots blåst o regn och baskemej det blev kanongott. Nästa inköp här hemma blir definitvt en fritös MUMS
Barnen var i sitt esse och stormtrivdes med goa Thea och Ollie hehe och Max ville inte gå hem inatt.Tyvärr så hajade inte Meia att man ska sova länge efter en sådan kväll så hon jagade upp Kent redan 06.30 tur att en annan hade sovmorgon :)
Nu sover hon gott däremot på egen begäran hehe och Kent har slummrat igen på soffan ett tag.Max har precis vaknat här och står nu o tjatar på macka så jag får väl hjälpa den hungrige stackaren hehe så vi höres kram

Godermorgon

Snabb notering idag har Meia lyckats med konstycket att sätta tänderna i Max rumpa resultat ....ett perfekt tandavtryck i ena skinkan SUCK!

RSS 2.0