Att man inte lär sig...

Att ta med 2 barn på en byggvaruhandel där massor av folk och saker befinner sig. Igår gjorde vi precis detta och hm det gick inte lysande precis,Meia springer runt som en tok o gör allt man inte får och under högljudda protester när vi tar bort henne ,får ballong och inom 5 röda har hon sönder den =skrik i högan sky, sen får hon kaka av en förbarmande säljare så chokladkladdig vandrar hon vidare o pillar på allt.Ramlar sen ett antal ggr och lika fina skrik på det.Maxeman försöker sköta sig typ de första 5 sek men han dras med i meias framfart så snart har han oxå gjort sig känd.., och givetvis så smäller han sin ballong oxå med följd av toksammanbrott i affären .Tröstar och han får en korv som han sen tar 2 h på sig att äta upp;) Det känns inget bra så vi åker därifrån fortast möjligt hehe och frågorna vi skulle ställa näää det bidde inget med det och inget handlat heller:( Nästa gång åker vi utan barn basta!!!
I all röra så har vi dock hittat mosaik till köket och yes blir helrätt såå snyggt :)
Mörkgrå matt mosaik med inslag av rostfrifärgad mosaik mee like:) Hittar tyvärr inga bilder o lägga in men lovar att återkomma när vi fått upp det i köket:)
nä väcka familj o så jobba heela långa dagen tjohej ...
puss på er

Kommentarer
Postat av: janet

Hej gumms hur har ni det? Tänk nu på att ta det lugnt med renovering och dylikt. Jag är rädd om dig och vill ha en glad lotta....

Kramiz till dig och hela familjen

2008-10-08 @ 12:08:08
Postat av: Lotta

Hej gums är allt bra med er? Vi bara måste ta en tjejträff snaaart:)Och tack för omtanken mår faktiskt bra just nu skönt och vi lovar att ta det lugnt i huset ska försöka hinna med det mesta på ovanvåningen innan vi flyttar in har ju 1 hel månad på oss förhoppningsvis:)

åh vad jag saknar dig ju:( Träffas snart!Basta kramen

2008-10-09 @ 08:10:14
URL: http://kelo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0