Tjabba!!

Kväll i stugan och man går här o småhuttrar , brrr kallt ute  idag och lite för kallt även inne för vår smak.
Lite snö har det iallafall kommit  mee like :)
Jobbat idag och sen hem o hämta kids tja det är väl vad jag har hunnit idag haha Min lilla donna gör mig bekymmer idag:( Tydligen har hennes gaddar varit framme på de andra stackars barnen på dagis:((Hemma märker vi ju att hon är i 3års trotsen bigtime men det fysiska mot maxeman har ändå minskat ,så visar det sig att det ökat på dagis istället suck.
Får nog ta o prata med fröknarna om vad vi / de kan göra för det är ju inget kul som förälder att få hem ett bitet barn lika lite som vi tycker det är kul att Meia bits. Jaja får fundera vidare ... Just nu lutar det åt att lillan får bli hemma imorgon ändå för hon har lite feber gumsan ska kolla med pappa Kent hur vi ska göra imorgon först.
Kecke är för övrigt just nu i da hus och praimar och meckar met fläktupphänget får se om han sätter mosaik idag men tror det blir imorgon han är oxå lite hängig stackarn:(
MM tröttheten ligger tungt över oss just nu så vi måste försöka få till lite vila snart sooova och bara vara lääängtar :)
Nä go vänns nu ska lillan i säng o strax därefter den store lunsen haha så man får lite kväll oxå ja just det tvättid kl 21 buhuäää
puss

Kommentarer
Postat av: Sussie

Ajabaja....



Den lilla biterskan! Ja du, det är inte lätt! Thea hon rev alla barnen så de såg som en katt gått lös på dem. Jätte jobbigt!

Prata med fröknarna och kolla hur ni kan göra......bit tillbaka vettja!



Puss



p.s hon är ju så söt ändå!

2008-11-24 @ 21:38:49
URL: http://suzanita.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0