Alltså!

Skit oxå tror ni inte våran spis har gått sönder va!! 2 plattor fungerar inte... den har ju varit igång i heeela 2 veckor grrr .
Nu fattas det bara att det tar evigheten att få den fixad och det skulle inte förvåna mig om det inte täcks av garantin heller !!! Jaja mest otur har vi nu ju:(( Fönsterbrädorna vi skulle ha var slut oxå offcorse och några andra ville vi inte ha ju! Så de lyser med sin frånvaro här hemma ghaaa.
Sen har vi drabbats av stora tröttheten så när vi egentligen ska packa upp o greja iordning så e vi för trötta hehe somnar innan 22 på kvällarna och har ruggit svårt o stiga upp på morgonen :))
Tur vi ska va lediga läänge nu:)
Meia gummsan inledde första sovmorgonen 06 med o gallskrika i mitt öra att hon minsann vill ha välling amhe jag sooover ju !!! Näpp gills inte upp med sig o fixa o greja  = Nöjd liten dam och en man som sover som en gris haha:)

Idag ska vi ut o fara en runda några juleklappar kvar o fixa och så det där med fönsterbrädor dårå ska kolla om de finns i ljungby . Kvällen blir lugn med nya tombraiderspelet och lite goer mat .
Hm thats it bye


Kommentarer
Postat av: MissyElliot

Amen, attans då! Hoppas att garantin täcker det!

kramiz

2008-12-20 @ 15:44:24
URL: http://missyelliot.blogg.se/
Postat av: Sanna

Nämen, vilken jäkla otur ni har! Det måste ju va garanti på en sån ny spis väl? Hoppas ni hittar "era" fönsterbrädor oxå..Måste komma och kolla in fina Huset snart! Snart är det nyårsfest!! KUL!! Kram till er alla!

2008-12-20 @ 19:01:12
URL: http://sutzana.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0