fredag gött!!

Ledig fredag så gött Kent slutar ju tidigt på fredagar oxå så snart är vi samlade hela familjen så skönt:)) Tyvärr e våran maxeman fortfarande febrig och eländig här hemma:(( Igår sov han i stort sett hela dan och igårkväll hade han så hög feber att han kräktes stackarn Idag verkar det något bättre men han kommer nog inte lämna soffan många minuter idag.
Meia tjeja däremot härjar runt i vanlig ordning och är på ett usligt dåligt humör springer runt och skäller för full hals här jisses den tjejen går inte av för hackor hahaha.
Dagen idag får gå åt till o samla ihop och röja undan en massa skräp o grejer som ska slängas på tippen imorgon ... undrar så hur i hela friden man lyckas samla på sig så mycket skräp liksom?? Kommer det någon hit om nätterna o smyger in det eller???
jaja omorn försvinner det iallafall hehe . Om ni undrar förresten varför det är så dåligt med bilder här så beror det på våran kamer .. Verkar som om den varit på en blöt fest för mycket och har gått i strejk:(
Så det får nog inköpas en ny så småningom för det är allt lite trist utan kamera:( så håll ut det kommer bilder igen:)
Nä kram på er ska försöka få fröken ilsk att dra på smilbanden igen hehe och fixa lite frukost till oss Många goa kramar till er allesammans och ha en riktigt skööön helg!

Kommentarer
Postat av: Sussie

Fy vad tråkigt det är med sjuka barn...man blir så orolig med. Verkar som vi alla får en sjukhelg. Va skoj!

Ha det så mysigt idag.

Pusset o kramet

2008-04-11 @ 09:17:45
URL: http://Suzanita.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0