Stackars meia!!

Lilla gumman har inte haft det inte för roligt de senaste dagarna:(((( tors blev hon ju dålig och på fred hade det inte gått över så på efm drog vi in med henne på akuten för hon hade det skitjobbigt med andningen väl där vi vi direkt träffa en doktor eftersom hon andades så taskigt därefter fick hon inhalera och fick flytande cortison men läget blev inte bättre så efter disskution med doktor blev vi inlagda på barn. När vi var på plats där så fick hon en annan typ av inhalation och äntligen lättade det något fast lillan var inte så jättenöjd då vi inte fick lämna rummet pga av hennes feber . på kvällen fick hon ytterligare inhalation och peppar peppar så sover hon nu gott hela natten och jag oxå helt otroligt!!
på Lörd blir vi efter låååång väntan utskriva och får åka hem så skönt ett dygn på sjukhus är ingen höjdare!!
 på kvällen får vi besök av Håka Monika Vincent och Sofia och har en härlig spelkväll:)) Tyvärr så vaknar Meia vid 22 tiden och har kräkts ner sig och säng nää inget stopp på hennes elände  sen så dröjer det till 0030 innan hon lyckas somna om och hon e jättegnällig och olycklig dock e andningen bättre så vad det kan va vem vet....
Idag e hon rosslig och snorig som attans med kruppar inte så vi får väl se om vi kan vända det här nu och få henne på rätt köl!! Peppar peppar... Både Kent och jag e rätt möra här oxå.
Nä är ensam med barnen hela dagen då kent jobba ska försöka hitta på lite inomhusaktiviteter för dom som e lagom ansträngande hehe'höres!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0