tjabbadabba!!

Godmorgon på er alla ,här sitter man o vaknar så sakta kaffe inhaleras och
endast Meia e vaken;)) fast den lilla kan busa så det räcker för 5 ungar minsann!! Hon har blivit en mästare på att röja och på att skrika!! Flertalet vittnen finns hehe.Senast igår var vi på grillafton här nere på vallåkra stenkärlsfabrik med Staffan, Totta och deras supergoa ungar Wille och Lisa .Meia har en tendens att kräva fullkomlig uppmärksamhet och ett ständigt intag av mat och mutor och vi köper det med hull och hår !!! Varje gång man onådigt glömmer det så sätter hon upp ett gallskrik som riskerar att permanent skada hörslen på alla inom hundra meters radie!
Så man får gå på en resturang endast 1 g för sen e man portad för livet haha jaja förutom lilla teroristens utspel så hade vi en kanonkväll och go mat i massor ,en o annan öl slank ner oxå och trots att regnet visade sitt fula tryne njöt vi i fulla drag!!
Här hemma har det oxå gått framåt med rasande fart (en stor eloge för kent!! Som jobbar som en galning)
Biorummet e målat och ska nu bara finputsas och upp med lådor för rören ,igår när vi kom hem la han klinkers i hallen och på sönd fogar han jäklar vad snyggt det blev i hallen:))) svarta och ljusbeiga plattor i rutmönster e det ett 50-talshus så e det!!!
Idag sätter vi kosan uppåtlandet för att hälsa på min barndomskompis och en av mina närmaste vänner fasen vad skoj det ska bli :))) Imorgon blir det en runda till svärmor och förhoppningsvis blir det en svamprunda och en tur med båten innan vi far hem på sönd.
Ska försöka hinna med att få in lite bilder idag annars så får det bli efter helgen. Ja just det mäklaren kommer på månd eftermiddag så då kickar försäljningen i gång håll alla era tummar för oss att det går kanon hehe.

Ha en go helg på er kram!!

Kommentarer
Postat av: Camilla

Vilken pärla till karl du har!!
kramiz

2007-08-03 @ 08:34:19
URL: http://MissyElliot.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0